Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från helgen

I lördags hade vi larmet på 06. Jason skulle iväg till Skellefteå för att spela basket och ha två matcher och vi skulle såklart med. Jolie lämnades av hos sin pappa tidigt då en av hennes vänner hade kalas samma tider som basketen var. Lämnade av Jason vid sjutiden på skolgården då han skulle åka ihop med sitt lag i en buss. Vi packade in oss vuxna + bebis i bilen och åkte rätt så direkt därefter. Tycker ändå det är mysigt att köpa toast och kaffe och titta på när han spelar! Avslutade med en lunch innan vi körde mot Umeå igen.

Jason har ju för övrigt svinkoppor som jag nämnt tidigare och jag valde att kontakta vården då många av dom sitter i princip i ögat. En läkare valde att skriva ut antibiotika då det är väldigt svårt att självbehandla så nära ögat med tvål, klorhexidin och krämer med väteperoxid.. Det ska ju absolut inte hamna i ögat såklart. Så ja, det blev en antibiotikakur och det ser redan bättre ut. Så skönt. Köpte dessa överdrag till tabletter med smak av jordgubb på apoteket för att det skulle bli lite roligare för honom att äta medicin och svälja ner den. Och det blev toppen! Han kommer till och med ihåg att ta den själv morgon och kväll – han tycker det är lite roligt, haha.

När mamman unnar sig en helgkväll!

Gröt med blåbär, honung och skummad havremjölk till frukost.

Ny pyjamas till bebbe som jag köpte på ICA MAXI. Tycker ofta att dom har sjukt fina kläder till dom små. Har dock köpstopp när det kommer till Kenzo nu då hans garderob är så överfull att jag nästan skäms.

Gjorde en så enkel pasta hemma. Våra Hello Fresh-påsar var slut för veckan. Glutenfri pasta med färsk broccoli, soltorkade tomater, tomater, havregrädde, umamibuljong, örtsalt, svartpeppar, oregano, gröna linser. Toppade med västerbottensost. Kenzo ÄLSKADE detta och vräkte i sig.

Jolie kan inte få nog av sina nya grejer som vi handlade innan helgen. Gulletjejen! ”Mamma snälla fota mina kläder, har lagt upp dom fint” :’)

Hängt med bästa vänner!

Blev bjudna på surdegspizza. Mhmm!

Firade också en av Jasons vänner som fyller 8 år!! Det är min barndomsväns äldsta son. Han hade ett hockeykalas med hela sin klass + våra kids då och alltså WOW så bra uppstyrt. Är så imponerad av min vän! Hon är helt otrolig. Hennes man med såklart! Vilket superteam! Och det är så kul att se barnen växa upp tillsammans. Mina barn var helt sålda på detta kals och babblade om det exakt hela dagen. Sedan min man kom in i vårt liv (som är gammal hockeyspelare) så har barnen blivit riktiga Björklöven-fans och sitter som små huliganer vid tvn vid varje match + vill gå på vaaaarje hockeymatch dom bara kan. Så gulligt. Min pappa var ju ett riktigt Björklöven-fan så är ändå lite smått kul att det kommit in i mitt liv igen på detta vis ;p Själv är jag helt ärligt inte mycket för hockey eller sport över huvud taget men ja, det är så sött att barnen älskar det så mycket.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish