Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina ni!

Fredag idag och jag ska jobba hela förmiddagen och en stund in på eftermiddagen. Har faktiskt med mig Jolie idag! Hon har ju varit krasslig och därav hållits hemma hela veckan. Även om hon egentligen typ är ”frisk” så klarar jag inte av att skicka hostiga barn till förskolan. Känns som att dom bara blir sjuka igen direkt då… Tyckte att det var så skönt under corona-tiden att man absolut inte fick skicka till föris om dom hade minsta lilla symptom. Det borde alltid gälla! Mina barn har typ aldrig varit så friska som då ;p

Hur mår ni? Jag mår bra men är trött. I helgen ska jag prioritera sömn och återhämtning kvällstid! Har haft så mycket för mig nu denna vecka och det har blivit otroligt sena kvällar + att jag också klivit upp tidigt varje morgon. Har tagit en powernap när jag nattat Kenzo och sedan kört vidare till långt efter midnatt igen. Så ja, nu i helgen ska jag verkligen avsätta hela kvällarna till att göra ingenting och även gå och lägga mig relativt tidigt. Det behövs!

Helgdagarna är annars fullspäckade och på lördag ska vi iväg till en annan stad då Jason ska spela basket där. Så roligt! En av Jolies kompisar fyller år samma dag så hon får åka dit med sin pappa. På söndag ska vi på kalas x 2. Och så har vi lite ärenden inbokade med + lite jobb.

Åt sushi med bara mina småttingar igår. Supermysigt!

Jolie ska börja i dans igen och vi åkte såklart och handlade danskläder till henne. Hon fick välja själv och var sååå nöjd. Hon fick också ett diadem och en sovmask. Hon är så söt och ba ”mamma kan inte jag få ta bild på mina nya saker med din mobil”. Så den sista bilden har hon tagit själv =) Gullis!

Och igår kom det där brevet som alltid ger mig en enorm klump i magen. Nu kollar vi hennes hjärta lite mer sällan än vad vi brukade förr och många stunder glömmer jag nästan bort att hon är född med hjärtfel och kommer att behöva fler operationer genom livet.. Blev helt illamående när jag såg kallelsen.

Efter mitt sena kvällspass på gymmet så handlade jag hem lite grönt och frukostgrejer.

Önskar er en fin fredag och helg. Kram/G

 

Kommentarer

  1. Maria

    Skillnaden är kanske är majoriteten av alla som har barn på förskolanhar normala jobb där de förväntas vara på kontoret/arbetet 8-17 och inte kan ha sina barn hemma för lite hosta hela veckan 😢

  2. Alice

    Hej Gabriella! Tack för en superbra blogg! Går in här minst 20 gånger per dag 😃 Min fråga har inget med inlägget att göra,Jag ska laser och håret har minskat lite men efter 2 månader började håret växa igen.Mitt kroppshår ser hårt och svart ut 😀 Vad rekommenderar ni ? Det ser ut som om du inte har något hår på kroppen, det ser så smidigt ut.. Tyvärr började jag få hårdare och svart hår i mitt livmoderområde. 🙁 🙁 🙁 Jag känner att jag är den enda som har ett så fult utseende. 🙁 Har du fjädrar också? Är det riktigt smidigt som det ser ut här? kram Gabbi <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish