Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon onsdag!

Hej på er fina!

Hur mår ni? Onsdag idag och jag får hem stora kidsen trots pappavecka. Ska bli så mysigt! Dom kommer ikväll efter middag och stannar i ett par dagar. Och annars har jag en låååång ”att göra”lista idag som innefattar allt från slänga sopor och återvinning till att inhandla nya örhängen, lite mat, tamponger osv. Och så ska jag ringa både till försäkringskassan och placeringsenheten för att babbla lite förskola både gällande Jolie och Kenzo. Vill byta sängkläder och

Igår hade jag en så bra dag som fyllde på med energi! Jobbade en stund på förmiddagen hemma hos bästis och sedan hann jag med allt från bebbemys, svärmor på middag, gym och lite solarium. Jag veeeeet att man inte ska sola solarium och jag gör det aldrig längre. Har inte gjort det på över ett år.. Galet! Var ju riktigt beroende förut men har börjat tänka lite mer på min hy, rynkor och hudcancer såhär i äldre dagar 😉 Men ibland så får man väl? Det har jag bestämt att jag får iallafall. Mår så himla bra av att bli sådär genomvarm, få liiiite färg och ladda med d-vitamin. Mår så bra efteråt också. Ska absolut inte sola ofta men några gånger per år känns okej!

Något som var mindre roligt igår var att jag krockade med en annan bil. Och för ett par veckor sedan krockade vi också med en annan bil. Låter som att det är jag som kör in i alla men så är det inte. En av gångerna har jag varit vållande och andra gången blev vi påkörda. Allt i låga hastigheter som tur är men det är ju så extremt halkigt nu.. Man blir oavsett vad livrädd och skärrad oavsett om man är den som är vållande eller inte. Huva. Bilen som ska in på lagning inom kort för den förra olyckan kommer alltså att behöva åka in på lagning igen om ytterligare ett par veckor. Oavsett så är jag glad att ingen har kommit till skada och att allt skett i otroligt låga hastigheter. Men man får sig en rejäl tankeställare kring om vad som hade hänt OM det hade skett i en högre hastighet med tanke på att bilarna har blivit rätt förstörda ändå… Livrädd för att både köra och sitta i en bil nu faktiskt.. Just på grund av halkan och att det faktiskt sker en hel del olyckor nu. Huva.

Önskar er iallafall en fin dag. Stor kram/G

Tre bilder från gårdagens inspelning av samarbete. 

Kaffe med skummad mjölk! Så gott! Dricker ju så sällan kaffe men mysigt ibland. 

Lånade varm riskudde i soffan! Alltså fy så hemsk värk jag hade igår. Strålade liksom ut i låren och hela ryggen. 

Sushilunch!! 

Förresten så åkte min sminkväska i golvet för ett par dagar sedan och mängder med grejer gick sönder. Bland annat en svart ögonskugga som har gjort att mycket i väskan ser ut såhär. Ska städa den idag eller imorgon tänkte jag. 

På kvällen kom Kenzos farmor hit och vi lagade återigen Hello Fresh Måste ju typ reklammarkera detta då jag jobbar med dom och kan då lika gärna passa på att skriva att GABRIELLA50 gör att du sparar upp till 1359:- på dina fem första kassar och om du beställer via länken HÄR får du också en gratis efterrätt i varje kasse livet ut!!! Hur bra!?

Åkte och gymmade och solade med bästis sen på kvällen! Blev bara ett kort litet pass men hellre det än ingenting känner jag. Bättre lycka idag. Tycker absolut att rörelse lindrar mensvärk med. Försöker hålla ut idag då värken brukar bli enklare dag tre ;p

Kommentarer

  1. Nina

    Kom ihåg att krockar man i mer än 10km/h ska du byta ut barnstolarna i bilen. Oftast täcker även hemförsäkringen detta. Många som inte tänker på detta tyvärr o kör med krockade stolar. Hoppas ni slipper mer otur i trafiken! ❤️

  2. Therese

    Solarier bidrar inte till D-vitaminproduktion

    Enligt Strålsäkerhetsmyndigheten: Att sola i solarium är inte någon bra metod för att få D-vitamin. Det beror på att solarierna har en högre andel UVA-strålning än den naturliga solen. UVA-strålning är en typ av UV-strålning som inte bidrar till D-vitaminproduktionen. Däremot ökar strålningen risken för hudcancer.

    Kan vara tänkvärt, även om du tycker det är skönt med solarium.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish