Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Innehåller reklam för Hello Fresh

Hej på er fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er! Startar dagen med frukost och lite jobb innan jag dyker in i mammaledigheten igen. Hade en så mysig dag igår hos bästa vännerna.

Köpte med denna som lunch till Kenzo och han vägrade äta den. Han som inte är minsta kräsen vanligtvis! Kikade sedan på förpackningen och ser att den gick ut i oktober förra året…

Dom små herrarna!

Alltså mina minstingar! Kärleken mellan dom är otrolig. Igår morse satt han och skrek ”JOLIE” direkt han vaknade. Tror faktiskt att han säger Jolie!! Låter exakt så iallafall och när vi säger hennes namn och bekräftar honom så fortsätter han att säga det. 

Mammas lilla korv!! Vi hade -17 grader igår och jag drog på mig mina lurvigaste, varmaste brallor. 

Om ni undrar varför det står H och V på Jolies händer så är det för att hon ska kunna skilja på höger och vänster i en lek som dom höll på det ;p Måste också förtydliga att det inte är jag som klottrat på utan hon själv ihop med sin kompis. 

Lagade Hello Fresh till lunch och alltså OTROLIGT gott var det. Helt magisk mat har dom!!!! Jag orkar seriöst inte. Har fortfarande en giltig rabattkod och alltså snälla testa och tacka mig sen!! Barnen älskar också maten! Och man får ju välja rätter själv vecka för vecka. GABRIELLA50 gör att du sparar upp till 1359:- på dina fem första kassar och om du beställer via länken HÄR får du också en gratis efterrätt i varje kasse livet ut!!! Hur bra!?

Annars fick jag min mens igår dagen innan det var beräknat och alltså min mensvärk kom från INGENSTANS! Satte mig ner för att kissa och då värkte det till och då visste jag att det var igång. Och det var det. Alltså fy så otrevligt det är att vara kvinna ibland. Åkte hem till en av mina närmsta vänner, åt pumpasoppa till middag och babblade. Älskar henne!

Tanken var att jag skulle åka och träna efteråt men hade sådan värk och kände mig ynklig så åkte och handlade allt jag var sugen på istället och sedan hade vi lite myskväll hemma.

Och vi hade såklart en vaken ung man med tandsprickning som gick till attack mot min smoothie och sög i sig hälften ;p Han fick även massor av fryst frukt i klämnappar som han lyckades bita sönder så att han fick i sig stora bitar. Han biter tag i dom och drar allt han kan och då går dom ju sönder direkt. Finns det bättre klämnappar än dom ”vanliga”? Tipsa gärna! För det svalkar ju så skönt mot tandköttet för dom små! Vill ju dock absolut inte riskera att han får en stor bit fryst frukt i halsen..

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Profilbild
    Sanna

    Jag vill minnas att när mina barn hade tandsprickning fick vi rådet från BVC att smörja deras tandkött lite med flytande Alvedon. Det kanske kan vara något?

      1. Profilbild
        Cicci

        Alvedon verkar inte lokalt på det sättet. Det borde en BVC-sköterska känna till! Det är inte bra att ge alvedon på det sättet heller. Svårt att överblicka hur mkt barnet får i sig.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish