Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Stockholm

Här kommer lite bilder från Stockholm. Missade ett viktigt möte (som har bokats om som tur är) och ett event vilket känns jäkligt surt i jobbväg.. MEN det blev bra ändå och jag hann förena mycket nytta med mycket nöje. Resan blev alltså inte riktigt som tänkt tidsmässigt och jag orkar inte ens skriva om hur försenat allt blev på grund av olyckor i trafiken, trafik som inte dök upp när den skulle på grund av brist på chaufförer osv osv.. Delade med mig av det på instagram i realtid och har bara ingen lust att skriva om det igen. Blir irriterad bara jag tänker på det ;p Men vi gjorde det bästa av det ändå.

Bodde så fint en natt!

Fick dricka drinkar och käka middag ute! Jag som aaaaaldrig dricker alkohol (ja, det händer typ 3-7 gånger per år) fick i mig lite två kvällar i rad tokigt nog. Hade så himla trevligt!

En timme på spa!

Otroligt fint och avlslappnande!

Kommentarer

  1. S

    Så härligt det ser ut! En fråga som inte rör inlägget men som jag funderar över. Gällande att vara ”lättklädd” – vad får du för typ av reaktioner av folk i allmänhet? Jag tänker t.ex. på bilden när ni är ute och tar en drink. Kan inte hjälpa mig att känna mig som något form av köttstycke när jag klär mig avslöjande och jag gillar inte hur män i regel beter sig i de lägena – kan vara både blickar eller rena kommentarer. Hur är det för dig? Får du vara ifred eller bryr du dig inte/märker inte? Bara av nyfikenhet, detta är på inget sätt menat som att skamma kvinnor utan snarare en känga till de män som inte kan bete sig.

  2. Mia

    Ja så jobbigt när tåg och annat blir försenat. Det blir jag stressad av. Nu kommer kylan tillbaks till Stockholm. Urtrött på den och ingen sol. Förstår dom som nu unnar sig en semestervecka utomlands. Man får kämpa på. kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish