Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från helgen

Här kommer lite mer bilder från helgen!

Min bästa väns äldsta firades som sagt också denna helg precis som Jolie!! Så mysigt! Älskar att vi verkligen ÄR familj och får vara med på alla familjekalas. Går alltid åt båda hållen. Blir ju så efter att man har hängt ihop i över tio år och umgås var och varannan dag.

Minstingen i gänget och jag ;p

Småsystrarna busade loss! Jolies pappa har klippt lugg på henne! HUR fint!? Hon passar otroligt bra i det.

ÄLSKAR DOM!!

Paketöppning!

Barnen hjälpte mig att slå in alla paket innan vi skulle åka!

Så gott med marängsviss!

<3

Min stora bebis!

Gooos i soffan!

Och efter kalaset blev vi bjudna på så god pasta med halloumi och champinjoner, mhmm!

Glömt att visa barnens bästa julklapp! Vårt gamla hade gått sönder.

Egentid på affären med min största! Tycker det är fint att jag ändå då och då får in en timme här och där med ett barn i taget. Betyder mycket!

En liten som som sagt har så ont i tänderna. Han biter loss på tandborsten nu när man försöker borsta hans små gaddar.

Hittade desa inne på Kappahl och ville sååå gärna köpa till bebbe. Men har köpstopp just nu när det kommer till hans garderob då den fullkomligt svämmar över efter jul och födelsedag. Vi har dessutom fått och köpt massor med plagg med nallar på men kan inte få nog ;p SÅ fint.

Kommentarer

  1. Profilbild
    D

    Måste få fråga… vi gör själva mycket smoothies hemma. Vår senaste mixer från Smeg var urusel så den kastade vi ut nyss. Vilken mixer använder ni och är ni nöjda med den? 🙂

  2. Profilbild
    Alice

    Du är så vacker Gabbi! Jag har följt dig kontinuerligt i 12 år och jag älskar dig väldigt mycket. Du är en inspiration för mig! Jag vill fråga dig. Tyvärr har jag många röda aknefläckar i ansiktet (speciellt på kinden):( Ditt ansikte ser slätt och fläckfritt ut, du är så lyckligt lottad! Hur uppnådde du detta? Och vilka produkter använder du för din dagliga make-up? Jag skulle vilja få råd från dig för att täcka dessa röda fläckar. <3 🙂 Jag skulle vilja se en sminkrutin artikel på bloggen, vilka sminkprodukter du använder. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish