Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er! =) Jag mår bra och är peppad på dagen. Ska vara mammaledig, jobba lite, gå på ett läkarbesök och fixa naglar och hår! Lyx!

Kenzo hade ju BVC igår och vägde in sig på 11,9 kg och var 80 cm lång! Stora killen! Han kommer att börja gå vilken sekund som helst tror jag. Han har ju stått själv länge utan stöd men senaste dagarna så gör han det hela tiden och är liksom på väg att förflytta sig framåt innan han kommer ihåg att han kan krypa och sätter sig ner för att kräla längs marken istället, haha. Han klappar händerna när man ber honom, vinkar hej och hejdå, säger ”mamma”, ”pappa”, ”diddi” (babblarna), ”gå”, ”titta” ”där” och blir alltid lika glad när man visar honom lampan. Matgladast i världen och har sedan han fyllde 1 år ammat minst lika mycket som när han var nyfödd på nätterna. Har stora sår på mina bröstvårtor ;p BVC trodde precis som jag att han är inne i en ”känslig”  och mer medveten period nu som nybliven ettåring och söker mycket tröst och trygghet på det sättet. Känns ändå fint att kunna ge honom det.

Han skrek sig för övrigt genom halva BVC-besöket igår och han som ALLTID typ är nöjd.. Var faktiskt jobbigt att höra. Han ville absolut inte ligga på rygg och han var supertrött då vi hade tagit upp honom tidigt för att hinna dit. Han sover ju vanligtvis till typ 9-10 om han får bestämma, haha.

Annars då? Igår postade jag sista papperna till revisorn så snart är det dags för bokslut i bolaget. Spännande! Och idag ska bilen in på service mellan alla mina behandlingar. Ska försöka träna med. Och handla lite frukost/mellis-grejer då allt har tagit slut här hemma! Känns verkligen som att dagarna går i ett. Gäller att hänga med!

Igår hängde jag hos bästis med dom stora barnen! Hade med mig en Hello Fresh påse och det var supergott! ÄLSKAR halloumi! Den skulle egentligen paneras men vi hade inget ägg så vi stekte den bara som den var och det var hur gottigt som helst.

Fick bebisgosa med en annan bebbe än min egna som hängde med sin pappa.

Våra tjejor!

En liten som klättrar i trappan otroligt snabbt!

Sen var vi hemma en stund innan det var dags för event på restaurang Artonnittiosju här i Umeå. Min fina svärmor var barnvakt till alla tre. Älskar henne! Hon är så fin och snäll. Så tacksamt. Och vi fick tre timmar bara jag och min man:

Gud vad vi behövde det. Vi ska helt klart bli bättre på att göra saker bara vi två för den där nykärleken kommer ju fram direkt igen. Det är så fint! Och jag är verkligen jättekär i honom fortfarande. Sen hinner man ju inte alltid vara kär i vardagen tycker jag. Hur gärna man än vill. Och småbarnsåren är mer slitsamma än man kanske faktiskt känner i stunden. Men det kändes som ”förut” igår för en stund. Jättemysigt! Och maten var supergod! Vi fick smaka olika typer av råbiff och rösta fram vår favorit. Dom hade ordnat vegetariska alternativ åt mig, OTROLIGT gott!

När vi kom hem så städade jag nedervåningen, sprang ut med all ren och vikt tvätt och sedan åt vi kvällsfika och slog in presenter till Jolie! På fredag är det 6 år sedan min lilla superhjältetjej föddes. Hon är liksom stor nu!?

Smoothie med svarta vinbär är OTROLIGT gott! Och vaniljkvarg, mandelmjölk, banan, kollagen, L-glutamin + lite jordgubbar. Mhmmm.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish