Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

God morgon måndag!

Innehåller reklam för Hello Fresh

Och hoppas att allt är bra med er <3

Vi startar dagen med BVC idag och sedan ska jag ta med kidsen och åka hem till bästis en sväng. Skolan börjar ju imorgon efter jullovet och vi passar på att avsluta det på topp med andra ord. Ikväll ska vi ha barnvakt och gå på ett litet event här i Umeå som är matrelaterat. Ska bli jättemysigt! Väldigt sällan det händer något här i Umeå så man blir ju lika peppad varje gång såklart.

Hur mår ni? Jag mår bra! Känner mig utvilad för första gången på länge då jag kom i säng i tid igår. Och det har inte hänt på eeeevigheter. Väldigt skönt (och så viktigt!) att sova. Helgen har varit superlugn. Har inte gjort mycket alls. Tränat, varit hemma och tagit det lugnt, städat och bara varit.. Typ så. Välbehövligt det med ibland! Massor med bebisgos har också stått på schemat + lite jobb.

Annars då? På onsdag bär det av mot Stockholm, event och hotellmys. Ser väldigt mycket fram emot det. Denna vecka ska jag också slå in presenter till Jolie som fyller år på fredag. Och på lördag är det kalasdags. Vet att vi har en liten tjej här hemma som är SÅ taggad.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Frukostgröten + två juicer. Ren selleri och apelsin, äpple, ingefära, gurkmeja och citron. Så gott och fräscht!

En liten busunge!! i mysigaste setet. Kollade igenom min kamerarulle från helgen och det är typ bara bebisbilder, haha.

Tända ljus överallt i hemmet dygnet runt just nu känns det som! I fredags hade vi 38 minusgrader här i Umeå och valde att bara stanna hemma. Rörde oss inte utanför huset om man säger så. Herregud så kallt det var! Ska bli plusgrader denna vecka om jag förstått rätt. Tycker det är skrämmande att det växlar så..

Lagat bebismat! Kokade nudlar med lite grönsaker, buljong, curry och andra kryddor och mixade med kokosmjölk och linser. Han gav tummen upp!

Tycker denna synen i hallen var så mysig. Lilla skötväskan och lilla overallen som han börjar växa ur. Min stora, lilla kille! Ska bli kul att se vad han väger idag och hur lång han är. Kan skriva ett inlägg om hans utveckling senare.

Lagat massor med goda maträtter från Hello Fresh denna vecka! Älskar det verkligen!! Tycker många av rätterna är bland det godaste vi någonsin har ätit + man sparar tid. Har ett samarbete med dom just nu så om ni anger koden GABRIELLA50 så sparar ni upp till 1359:- på era fem första kassar + får en gratis efterrätt resten av livet (!!) om ni beställer via länken HÄR.

En nyvaken knoddis! Älskar när barnen är sådär nyvakna och rosiga om kinderna. Goset!

När det var som kallast levde jag i teddytröja.

Spelat in ännu en städa med mig-video på TikTok! Så roligt att dom är så vältittade! Kul!

Och så ännu fler bilder på bebis! Ska försöka fota lite annat än honom idag men svårt att låta bli när han är SÅ söt.

Kommentarer

  1. Madeleine

    Älskar dina städ-videos! Lägg upp mer! typ hur ditt städskåp ser ut och vilka produkter du har osv 😄
    Och mer mat recept! Allt ser sååå gott ut!

  2. Amanda

    Har du varit på öppnaf örskolan/babycafé med någon/några av dina barn? Vad tyckte du isåfall? Har en dotter på snart 8 månader och funderat på o börja ta mig dit nämligen 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish