Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon fredag!

Hur mår ni? Jag mår okej! Är taggad på dagen och har lite jobb att göra men ska också njuta av lite mammaledighet och tid med min bebis. Pirret i att jag faktiskt tar ut mammaledighet nu är total. Så mysigt!

MÅSTE förresten fråga er som har eller har haft tandställning – blev någon av era tänder lite ruckbara/smått lösa!? Alltså en av mina tänder där uppe har blivit lite lös och jag blir ju livrädd, så sjukt obehagligt. Känns ju inte av bara sådär men fick för mig att testa röra lite på den och den gick liksom att vicka pyttelite fram och tillbaka. Jättejättetacksam för svar!!

Annars måste jag börja planera för Jolies kalas lite närmre och börja slå in hennes presenter. Är alltid ute i sista sekunden och det är ju trots allt nästa helg!

Önskar er en fin fredag och helg! Nästa vecka är jag tillbaka med dagliga uppdateringar.

Här kommer lite bilder som jag inte har visat från senaste dagarna:

Bästisbesök!

ÄLSKADE unge i så söt dress som han fick av min bästis och hennes sambo när han fyllde år.

Och cykeln som han fick i julklapp/födelsedagspresent används flitigt men inte som den ska utan såhär, haha. Han kan gå runt i cirklar med den i typ 20 minuter. Sötnos!

Ätit lunch med mannens familj!

Vår lilla finsmakare! Kolla hans hand och hur han håller sin klämmis, haha.

Frukostgröt blir aldrig tråkigt! Älskar!

Gjorde så enkel pasta till mig och min vän! SÅ gott var det! Stekte vitlök med tomatpuré, hällde över grädde, klippte i färsk oregano, salt, peppar, rev i parmesan och ja, det var väl typ det.. Rev över ännu mer parmesan och toppade med ruccola.

Morgonrutinerna fortsätter.

Alltså hur gulliga!?!? I matchande Adidas.

Min barndomsvän har varit här och vi käkade MAX på golvet och ritade med Jolie. Jason var på fotbollsträning.

Lunch med min man!

Fikadejt med bästis och passade på att jobba lite efteråt. Hade med datorn.

En gospropp igår!

Han fick banan och päronstavar efter middagen. Han älskar frukt!

Gårdagens mamma och bebbe. Ja, jag är fjortis for lajf tyvärr ;p Pussmunnen kommer alltid fram när kameran kommer fram för selfies.

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Elin

    Jag har haft tandställning och precis som du säger så blir vissa tänder lite lösa. Men det är ingen fara utan tänderna rör sig för att det tillslut ska hamna på rätt plats. Men håll inte på att vicka på tanden utan låt den bara vara. Tillslut kommer den fastna i sin nya position.

  2. Karolina

    Ang tänder: ja de kan bli lite ruckbara av tandställning. När tänderna flyttas förändras benfästet runt dem, det bör växa till sig helt eller delvis bara du har god munhygien. Provocera/vicka inte!
    Tänderna sitter fast med minimala elastiska vävnadsfibrer som kan ”gå av” om man vickar.
    Mvh jobbar med tänder

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish