Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vår jul

Jag hade lyxen att få låna hem barnen en timme mitt på dagen för att sedan få hem dom lite tidigare än vad jag borde ha fått. Fick dom redan under söndagskvällen istället för morgonen efter. Så tacksam för så fin relation mellan vår och deras pappas familj.

Mannen och deras pappa bytte till och med små julklappar med varandra. Han fick lite knäck och kola, haha. Så fint!

Barnen fick så fina julklappar av oss och här ser ni några strumpor till Jolie och tofflor till Kenzo.

Haha, våra försök till familjebilder ser ni här ovanför. Det är ju INTE lätt att få till det men bättre något än ingenting. Blev faktiskt inte nöjd med någon bild i år men det kommer fler år förhoppningsvis. Alltid kul att spara iallafall =)

Gjorde grönkålssallad och Västerbottensostpaj att ta med till firandet vi skulle till.

Kenzos första jul!! Spenderades hos hans gammelfarmor med familj. Så mysigt!

Jag älskar ju att pyssla ihop fina korgar till jul eller när någon fyller år. Tycker det blir så mycket roligare att slå in fint i cellofan än att bara slå in en ”vanlig” julklapp i papper. Vet inte varför men har alltid tyckt att korgar med blandat innehåll är så kul att ge!

Barnen fick öppna några av klapparna mitt på dagen när vi fick låna dom och resten tog vi på kvällen när dom kom hem igen. Jolie hade fått bland annat en julgransklänning hos sin pappa som ni ser på bilden här ovanför. Så gulligt!

Min julklänning i år!

<3 <3

Mina stora!! <3

Kommentarer

  1. Johanna

    Fina ni är ❤️ önskar du själv också kunde se hur vacker du är!☺️

    Och återigen, bästa förebilderna som har fin relation till barnens pappa ❤️ Det finaste man kan ge sina barn!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish