Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Kenzo ETT ÅR!

Min bebis fyllde ju ett år på juldagen. Älskade, lilla plutt som har blivit så stor men fortfarande såklart är så liten.. ÄLSKAR honom så att jag går sönder och är så tacksam över att jag fick bli mamma en tredje gång trots allt. Min stora, lilla bebis. Är så stolt över honom!

Kenzo var lite skeptisk mot presenterna och ville inte alls öppna dom ;p Noll intresse!

Massor med fika och vår stora (!?) familj!

Vi hade lite tomtebloss på fikat. Så kul för kidsen!

Kenzo fick för övrigt äta tårta själv för första gången. Han fick smaka båda alternativen av tårta som vi hade och satt och åt i säkert 45 minuter utan att göra ett ljud. Han NJÖT verkligen, haha. Ser ni förresten kronan som står på en av tårtorna. Den hade Jason p å sin tårta på sitt ettårskalas. Jag har alltså sparat den i 7 år!?

Paketöppning!

Vår trollunge!

Och vi har överlevt ett år som föräldrar tillsammans. Det är stort!

Storasyster och hennes bästis hjälpte till att blåsa ut ljusen.

Fikat! Brukar alltid köpa tårtor från konditori men i dessa tider när allt är så dyrt så fick det bli mer ”hemgjorda” alternativ.

Sovpaus efter tårtätande med lilla bästisen. Gos!

På kvällen efter kalaset åkte vi ihop med Kenzos farmor, faster + man och åt på MAX. Kenzo fick dricka sitt livs första festis och äta sitt livs första pommes. Feg mamma som ni ser som ger så små bitar men minns att Jason satte ett pommes i halsen en gång när han var runt ett år inne på Donken och det gav mig men för livet ;p

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish