Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God fortsättning!

Hej fina vänner!

Hur mår ni? Hoppas att allt är bra med er!

Önskar er en god fortsättning och hoppas att ni har haft en mysig jul. Det har vi! Måste dock säga att jag (eller ja, min man) faktiskt redan har plockat ner granen. Jag vill aaaalltid ha bort den direkt. Såg lite inspo på instagram om hur man kan klä om granen till att bli en nyårsgran men inte ens det är något för mig. Vill bara städa bort julen direkt den är över och föra mig redo för nytt år och ny start.

Har för övrigt sååååådan PMS just nu. Är ju inne på min snart andra mens efter att jag fått Kenzo och det tar nog ett tag för hormonerna att hamna rätt i kroppen. Ammar ju fortfarande också så det blir nog en härlig blandning av mängder av olika hormoner i min stackars kropp ;p Vet ju vad jag ska göra för att bli kvitt alla PMS-symptom så ska börja ta tag i min hälsa lite mer seriöst nu när min cykel har börjat snurra på igen. Men ja, det är fan inte roligt alltså.. Känner mig helt sprängfull av miljarder av känslor som jag känner så starkt att jag bara vill gråta, skrika, gråta lite till, vara arg, vara jätteledsen eller bara sova. ALLT blir liksom jobbigt. Kläder sitter fel, jag känner mig ful, jag stör mig på exakt allt och alla, brösten är så ömma, jag har fått finnar.. Alltså nej.. Jag längtar tills det är över redan. Minns att min man läste lite i en bok som handlar om just den kvinnliga cykeln och konstaterade att ”ni kvinnor mår ju typ bra en vecka i månaden” och det är ju i princip sant. Det ÄR jobbigt för många av oss med alla hormoner som kommer med vår cykel. Något som jag däremot tycker är fantastiskt är att det pratas så mycket om det idag. Och min förhoppning är att när min dotter växer upp – då ska det pratas om det ÄNNU mer. Det ska vara en självklarhet att samhället är införstådda i en kvinnas cykel, hur det funkar och framförallt att varje tjej ska få kunskap om sig själv. Så att hon slipper känna sig konstig/ensam/galen varje gång hon ska få mens. För hur många gånger har man inte tänkt att man är helt knäpp för att ett par dagar senare ha fått den där mensen och tänka att ”jahaaa, jag var inte tokig ändå”.

Idag tar vi det lugnt här hemma med alla kids. Känns otroligt mysigt! Jullov när det är som bäst och inga måsten. Tycker att veckan har gått alldeles för snabbt och det känns som att det var jul typ igår och att barnen kom nyss. Har liksom haft dom sedan söndag kväll!? Så snart ska dom tillbaka till sin pappa igen.. Men vi ska maxa tiden ihop nu dagarna framåt och det ser jag väldigt mycket fram emot.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Jason fick fina brallor i julklapp! Från Kappahl.

Barnen ritade igår. Med nya pennor som dom fått av mannens mamma och syster.

Även detta fina set fick hon av sin bonusfarmor. Så himla snällt! Dom har blivit så bortskämda och jag blir så rörd att mina stora kids är lika inkluderade i familjen som Kenzo. Precis som det ska vara men inte självklart för alla. Så jag är tacksam.

Har filmat lite jobb i dagarna. Och nu har och ska jag faktiskt ta ut lite mammadagar. Känns mysigt.

Såhär såg vår uppesittarkväll ut! Hade mannens familj över.

Jullovslyx är väl ändå att få varm choklad serverad när man leker utomhus?

Alltså den här ungen!! Jag och min man brukar ju alltid kvällsfika rätt sent i sängen och han brukar sova sig igenom det. Men för ett par dagar sedan bestämde han sig för att vakna och vara med. Han var helt vild, pekade på allt, klappade händerna, vinkade, ville dricka smoothie (och svepte typ halva min), skrek när han inte fick dricka mer.. Sedan gosade han in sig i min famn och så såg vi Babblarnas godnattvisa på tvn. Älskar att vi har tv i sovrummet. Kommer iallafall bära med mig denna natt i hjärtat för alltid. Han var så gosig och ville prata, mysa och bara vara med. Ser ni hur han myser in sig i sin pappas nacke? GOS!

Denna fina cykel har han fått i julklapp/födelsedagspresent! Lite för stor för honom än men om några månader så. Perfekt med ett litet bälte till.

Filmat recept som blev succé på instagram! Så kul! Älskar denna pizza. Perfekt plock eller förrätt på nyår. Receptet finns även här under kategorin ”MAT” om ni vill testa.

Mannen lagade mat igår enligt Hello Fresh recept! Alltså det var sååå gott. Halloumi stekt i honung var en succé! Kommer absolut att göras igen. Förstår inte varför jag inte har tänkt på det tidigare då jag älskar honung till brie och getost exempelvis.

Såhär vackert var det utanför vårt köksfönster. Solen går ju ner typ 13:30 här vilket är tråkigt. Längtar till ljusare tider!

Köpte dessa på tgr och trodde att det var chokladsugrör, haha. Blev lite besviken! Läste för snabbt i all julstress.

Ätit indiskt med min fina barndomsvän i hennes soffa. Så mysig kväll!

Jolie har målat en ljusstake.

Jag har städat ur kylen från GRUNDEN. Eller kan man säga så? Har gjort det väldigt ordentligt iallafall. Otroligt skön känsla. Kommer video på TikTok!

Kommentarer

  1. Mia

    Vi köpte gravad lax från Falkenberg. Den är så god. Laxen är ju dyrare men oj vad det var värt pengarna. Massa snö i Stockholm. Ha en mysig vecka.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish