Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra idag som tur är! Min huvudvärk eskalerade mot eftermiddagen igår och det kändes som blixtar i huvudet varje gång jag rörde mig! Slutade med att jag sov några timmar och efter det mådde jag lite bättre. Mot kvällen släppte det. Alltså jag är SÅ tacksam för det. Är typ hellre magsjuk än att ha ont i huvudet och ni vet ju hur jag känner när det kommer till magsjuka, hehe.

Är för övrigt ledsen för halvkass uppdatering här inne nu innan jul men jag kan tänka mig att ni har lika mycket att göra som jag 😉 Är full rulle och idag ska vi handla inför jul, uppesittarkvällen OCH Kenzos kalas. Jag ska jobba lite, träna och förhoppningsvis hinna städa och fixa lite inför helgen med. Vi har mängder med skräp och återvinning att slänga.. Och julklapparna måste också slås in! Så ja, det är fullt upp och jag förstår ju såklart att det är samma för er alla nu denna vecka.

Önskar er iallafall en superfin dag. Stor kram/G

PR!! Fick ett så fint bud av Happy Flops! Mannen tyckte att det var dom skönaste tofflorna han har provat och går nu runt i dessa hela tiden här hemma. Dom var verkligen galet sköna på foten!

Pappsen visade Kenzo hur man skriver hans namn.

Vi tog ut den lilla herren på en pulkatur. Oj så roligt han hade! Blir så glad när han är glad. Det var efter detta jag var tvungen att gå och lägga mig med min onda skalle.

Åkte hem till bästis sent på kvällen och blev serverad oooootroligt kvällsfika. Vi har ju båda snöat in oss på västerbottensost! Finns inget godare att ha på mackorna, mhmm.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish