Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag och huvudvärk

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er. Somnade med brutal huvudvärk igår och vaknade med en lättare variant. Så typiskt att få det nu mitt i allt julfix! Klev ändå upp tidigt för att köra min lillebror till sjukhuset och kom sedan hem och somnade om i några timmar. Ska dricka massor av vatten och försöka koppla bort allt idag. Äta god mat, vila och bara vara. Och göra en tidig kväll!

Har iallafall precis gjort bort det viktigaste i jobbväg på datorn och tänkte invänta bebbe som ligger och sover och sedan gå ut en sväng. Tänker att han ska få åka lite pulka och jag ska få lite frisk luft. Är nog välbehövligt för oss båda! Dagen blir iallafall luuuugn och alla planer som jag hade får hamna lite på paus.

Kikar in senare om jag mår bättre. Stor kram/G

Barnen ville ta bild i en sådan där photo booth förra veckan. Finns en sådan inne på Coop! Kan säga att dom inte blev supernöjda med bilderna då dom knappt syns och vi upptäckte efter att vi hade betalat och fått ut korten att man hade obegränsade försök med att fota igen. Lovade att vi ska göra om det någon gång snart igen.

Igår hade vi en riktigt sjuk storm i Umeå och jag och bästis julhandlade på stan med bebbarna.

Sushilunch slår aldrig fel!

Måste för övrigt visa denna söta förvaring. Den ska dock inte hänga där! Satte bara upp den för att ta bild på den åt er.

På eftermiddagen filmades ett samarbete och mannen var snäll och ställde upp framför kameran en stund =)

Och sen blev det ännu mer julhandling med min bästa vän, denna gång utan barn! Vi passade på att ta en snabb fika också.

Kommentarer

  1. Alice

    Alltså jag smälter när du kollar in i kameran!! vad vacker du är 😍 Först och främst måste jag berömma dig för din suveräna blogg ❤ jag själv är 29 år gammal och lusläser din blogg varje kväll efter barnen somnat.Sminkar du dig varje dag?Finns det några fläckar på din hud? Det ser så smidigt ut <3 Vilken sminkprodukt använder du? Foundation eller CC cream?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish