Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Måndag och julveckan

Heeej på er och god morgon!

Haha, kan inte förstå att det är julafton på söndag!? Alltså jag har NOLL julkänsla verkligen. Längtar mest efter att få ta bort julgranen precis som varje år för tycker det är så fult och att den är i vägen ;p Haha, sån är jag.. Hur mår ni!? Jag mår bra! Är peppad på denna vecka och börjar äntligen känna mig lite friskare. Så otroligt tacksam för det. Körde ett sent pass på gymmet igår och kände att jag äntligen börjar återfå lite kraft och att detta virus sakta men säkert har börjat lämna min kropp.

Några måsten denna vecka: 

– Storhandla och göra matlådor! Vi har dock återigen beställt Hello Fresh denna vecka och det känns sååå skönt! Däremot kommer det inte förrän i helgen.

– Måla barnens säng. Mannen har stärkt upp den lite mer och nu måste vi måla in det som blev en annan färg.

– Slå in julklappar! Är alltid ute i sista sekund med det men tänker att jag sänker kraven gällande det precis som förra året då barnen ändå inte bryr sig om hur klapparna ser ut utan bara vill slita upp pappret.

– Göra klart årets sista jobbgrejer. Spelar in sista utkastet i början på denna vecka.

– Rensa ur och städa kylskåpet. Har dragit ut på det för att jag tänkte handla inte ”förvaring” till kylen först.

– Planera och rodda lite inför Kenzos kalas. Vi tänkte ha ett litet drop in kalas på juldagen hos oss för honom. Förstår att många inte kan komma just för att det är juldagen men det är ju då han är född, haha. I framtiden kanske vi firar honom innan eller efter istället men nu är han ju så liten så tänker att dom som kan komma får komma!

Annars har helgen varit fullspäckad och framförallt med Jasons aktiviteter. Han hade fotbollsträning i fredags, fotbollsmatcher i lördags, basketmatcher under söndagen.. Och så var vi på kalas i lördags allihop, Jolie var på kalas igår och däremellan hann vi med en del hemma också + en tur till pulkabacken med vänner. Är ändå glad för all kvalitetstid med barnen denna helg! Dom åker ju till sin pappa idag och blir borta fram till julkvällen. Dom skulle egentligen vara hela julen hos sin pappa då jag hellre tar nyårsafton men han var snäll nog att låta dom komma hit efter firandet. Så det ser jag fram emot! Då får dom öppna sina klappar, vi får fika lite och dom får somna här och fira lillebror på födelsedagen på juldagsmorgonen.

Önskar er en fin start på veckan och hoppas att ni inte stressar ihjäl er inför söndag. Kram/G

Från gårdagens träning! Var så trött efter en lång dag som avslutades utomhus MEN jag tog mig ändå iväg en stund och det är jag så glad för. Hellre ett halvkasst pass än inget pass alls.

Och jag har ändå en hel del egentid men den i bilen ensam kvällstid (när jag vet att barnen sussar sött hemma) är svårslagen. Älskar att lyssna på musik och bara vara jag en stund.

Så vackert igår i pulkabacken! Var av någon anledning helt kolsvart där och ingen belysning alls. Men då fick vi se otroligt vackert norrsken istället. Vi var nära på att skita i det när vi kom fram och åka till en annan backe just för att det var totalt mörker men vi lyste med våra mobiler och barnen hade superkul, haha.

Under lördagskvällen hade jag och kidsen disco. Pappan i huset hade lite egentid och vi satte på hög musik, dansade och busade. Det hela började med att vi kom hem rätt sent från vännerna, Kenzo hade sovit en stund på kvällen (lite för sent) och när han skulle nattas för natten ville han absolut inte sova. Märkte till slut att han var bajsnödig så vi gick upp och både Jason och Jolie var fortfarande vakna och kunde inte heller somna. Tänkte att vi kan spendera lite energi på att busa och dansa i någon timme och OJ så kul vi hade. Mina små bästisar!! <3

Jason tog med pepparkakor hem i fredags som han hade gjort på fritids.

Och på Jolies förskola fick vi sätta upp denna lapp. Oj, så mallig och glad hon var! Min gostjej. Tror hon kanske ofta känner att det blir mycket fokus kring Jason, hans sporter osv + att det bara är han som har haft kalas på andra ställen än hemma än så länge då han är äldre. Men nu är det hennes tur äntligen! Hon lyste verkligen när vi satte upp denna och är så otroligt peppad på sitt badhuskalas i januari.

Fredagsmyset blev fruktsallad och grädde med vaniljsocker och frysta hallon. Sååååå gott. Gjorde samma grädde till pannkakorna dagen efter, mhmm.

Jolie slog in presenten till födelsedagsbarnet helt själv! Hon är så duktig på att skriva också!

Min bästa väns äldsta dotter har fyllt hela 11 år så hon firades! Så fint och mysigt dom hade ordnat.

Min basketstjärna! Gjorde tre mål i första matchen. Är en så stolt mamma! Stolt även när han inte gör mål med såklart. Är bara stolt över hela honom exakt som han är och för den fantastiska personen han har blivit. Har jag gjort något rätt i mitt liv så är det min stora son. Han är den finaste människan i hela världen med ett så stort hjärta. Han inspirerar mig exakt varje dag!

Tycker ändå det är mysigt att kolla på matcherna, äta toast och lillebror härjade runt bredvid. Han har så mycket energi! Helt galet. Älskade lilla Kenzo!

Jag och Jolie matchade. Det var faktiskt hon som uppmärksammade det under lördagsmorgonen! ”KOLLA MAMMA VI MATCHAR!?”. Vi förevigade det såklart.

Märks att vi bor i Umeå och att vi har mycket snö och många barn om man säger så.

Under fotbollsmatcherna stod Jason i mål! Han är en ooootrolig målis.

Traskade till bilen efter matchen.

Att kika in i vår babykamera och se detta gjorde mig varm <3 Min man är verkligen världens bästa pappa till vår bebis! Känner mig så trygg i att han alltid kommer ta hand om vår bebbe oavsett framtiden. Nu vill jag att vi ska vara tillsammans resten av livet men OM det inte blir så så är det fint att kunna känna att mina kids har pappor som för alltid kommer sätta dom först och göra allt för dom. Det är nog det viktigaste man ska tänka på innan man skaffar barn med någon. ”Kommer denna person att ta hand om sitt barn oavsett hur framtiden ser ut?”. För man har ingen garanti på kärleken till varandra men tiden och engagemanget till barnet måste vara livslång.

Har haft mystid hos bästis och ätit pasta med pesto och västerbottensost + saffransmunkar och lite kaffe. Gooos!

Hur gulliga var förresten inte Kenzos strumpor? Älskar allt med nallar på just nu ;p Följer trenden verkar det som.

Kommentarer

  1. Mira

    Går inte Jolie i förskoleklass om hon är 6 år? eller hinner man fylla 6 år innan man börjar i förskoleklass? med tanke på lappen på förskolan ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish