Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

3 tankar:

– Måste tips er om dessa muggar från NUK som vi låter Kenzo dricka ur en del nu! Tycker dom är super då dom inte läcker men barnet kan dricka från dom som om det vore en vanlig mugg och lära sig hur man ska göra. Tips, tips, tips!

– Tänk att min fina, minsta, älskade unge är 1 år om prick en vecka. Helt sjukt att jag var en dag över tiden på julafton och att jag hade plats i mitt hjärta att älska en till exakt lika mycket som dom andra två. Det är så sjukt hur självklar han är. Och hur han har tagit mitt hjärta med storm. Jag älskar ihjäl min lilla Kenzo!! <3 Vad köper man förresten till en ettåring? Om man vill köpa EN ordentlig, meningsfull eller användbar present. Tänker att han ändå kommer få öppna presenter från nära och kära och jag vill ge honom  något som verkligen kommer till användning. Något han verkligen kommer att leka med mycket eller använda mycket. Känns som att han redan har det mesta nämligen.. Kommentera gärna om ni har förslag!

– Både Jason och Jolie är så oerhört bra på att rita och måla. Beundrar verkligen deras talang. När Jolie var ynka året så ritade hon två söta gubbar på väggen. Jag blev arg på Jason som lovade på heder och samvete att det inte var han. Jag hade typ aldrig sett Jolie rita något så vägrade tro på honom.. Tänkte att en ettåring absolut iiiiinte kan rita sådär fint. Tiden gick och efter någon månad ser jag henne sitta med ett papper och rita exakt samma gubbar som jag hade skurat bort från väggen.. Fick genast gå och be Jason om ursäkt och insåg rätt snabbt efter det att han är ett barn som är väldigt ärligt, haha. Idag litar jag på exakt allt han säger för vet att han aldrig ljuger för mig. Och jag har också insett att jag VILL att mina barn ska våga komma till mig oavsett vad det gäller. Vill att dom ska våga berätta både bra och dåliga saker som dom har gjort för ifall dom har gjort något dåligt så vill jag kunna backa upp dom och hjälpa dom på bästa möjliga vis. Alltså jag har fått så mycket perspektiv på saker och lärt mig SÅ mycket sedan jag blev mamma. Och fullärd blir man ju aldrig heller! Tänk att ens barn är ens främsta lärare i livet ändå? Dom där små skapelserna som man har satt till världen =) Det är rätt mäktigt! Nu tappade jag tråden helt här men på tal om att rita så hade jag och Jolie lite egentid (med lillebror) och satt och ritade i ungefär en timme. Underhöll bebis med smaknapp och frukt under tiden. Jolie tyckte att vi skulle rita saker med jultema och ritade sig själv och sin bästa vän under en gran.

Kommentarer

  1. Sofie

    Jag hade köpt något som kallas Modu, finns på modutoy.com. Det är olika stora block som man kan bygga ihop till olika saker beroende på ålder/intresse. Jag har inte något från dem själv men har testat hos en kompis och hade gärna haft, tror våra barn hade älskat det! Tyvärr rätt dyra saker.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish