Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Friyay

Hej på er fina!

Hoppas att ni mår bra! Jag mår bra men är galet trött. Åkte och tränade sent igår kväll och efter det väntade jobb som vi satt med i någon timme. Kom i säng vid 02.. Så bra ;p Kenzo var för övrigt så gnällig igår kväll och jag fick springa och amma om honom i sömnen 342 gånger typ.. Han sover vanligtvis bra med få uppvak men under natten verkade han ha lite magknip.. Lilla älsklingen!

Alltså det ÄR svårt att få ihop livet med företag, tre barn, hem och allt som man själv också vill göra utöver det. Försöker ändå njuta så mycket jag kan av bebistiden och av Kenzo och nästa år kommer jag som sagt att vara mer föräldraledig. Han börjar förskolan mot hösten om det blir som vi har tänkt oss och jag SKA ta vara på tiden tills dess.

Helgen är fullspäckad för oss och Jason har flera fotbollsmatcher och basketmatcher. Sedan ska vi på kalas och även åka pulka med vänner. Ser fram emot allt! Älskar familjetid. Mysigaste som finns! =) Ska försöka vika lite tvätt och slå in julklappar med om jag hinner.

Där i bakgrunden ser ni dom tre säckarna med ren tvätt som behöver vikas. Snälla säg att jag inte är ensam om att ha så mycket tvätt, haha.

Fick 1,5 timmes break från allt igår eftermiddag hemma hos bästis. Hade bara med mig dom stora kidsen medan mannen hängde med bebbe. Jag fick hänga med en annan favoritbebis en stund.

Vi får inte bara barn samtidigt hela tiden. Vi skaffar termosflaskor samtidigt med – likadana dessutom! Och jag har lyckats tappa min så att den har gått sönder lite. Typiskt mig!

Fyllt upp med tops här hemma!

Spelade in ännu en ”städa med mig” till TikTok!

Älskar detta pulver från Pink Stuff och tycker det är så satisfying att det löddrar upp i hela toalettstolen! Tips! Doftar så gott med.

Åt halloumipasta till middag igår som inte ser mycket ut för världen men som var otroligt god. Stekte halloumi och la på en tallrik. Stekte sedan schalottenlök och vitlök i olja medan jag kokade pasta på sidan av. Tillsatte passerade tomater, massor med citron, timjan, oregano, persilja, grädde, lite creme fraich och vatten. Blandade sedan i halloumin och den färdigkokta pastan. Toppade med lite västerbottensost som jag borde ha rivit (ser finare ut) men inte orkade för var så hungrig, haha.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Nina Larsson

    Känner igen berget med tvätt här hemma & det värsta samt tråkigaste jag vet ! 🙈😀 Jimmy blir galen på mig och får alltid söka de han ska ha .. men på något sätt har jag en ordning i detta oreda 🤷🏼‍♀️ / Nina Sangis

  2. Johanna

    Kom o städa mitt hem.. kan jag boka dig en gång varannan månad? Skulle vika all din tvätt i all framtid mot det 😂❤️

    Sen jag såg KonMari (finns på Netflix) tycker jag vika tvätt är mysigt. Har två barn och den ena byter om sjuttiotre gånger per dag, så vår tvätthög är ju också stor.

  3. Jenny

    Men varför lägger du den rena tvätten i sopsäckar??? Är väl enklare att bara snabbt vika ihop det rena från en maskin när det är torrt istället för att samla ihop massor

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish