Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Hello torsdag

Hej på er fina ni!

Hur mår ni? Är det bra med er? Jag mår bra och igår morse kände jag mig halvt döende. Sedan mådde jag plötsligt bra hela dagen och kvällen.. Alltså VAD ÄR DETTA för sjukdom? Har som sagt gått runt med detta i så många veckor nu. Ska inte nämna det mer men är bara fascinerad och har aldrig varit med om liknande tidigare.

Min frukost imorse. Stor proteinsmoothie med jorgubb, banan, proteinpulver med vaniljsmak, turkisk yoghurt, mandelmjölk, tropisk juice och havregryn! Och så te, citronvatten och mina vitaminer. Och en sked manukahonung! Manukahonungen är starkt antibakteriell och sägs bland annat lindra magproblem. Den förhindrar bakterier från att fästa sig på celler och den är perfekt vid munsår och hudsprickor.

En liten tjej redo för luciatåg på förskolan! Vi fick tyvärr inte se luciatåget men vi fick komma på fika på eftermiddagen.

En liten tomtenisse redo för julfika på föris!

Bjöds på pepparkakor och lussebullar, saft och kaffe! Så mysigt!

Kenzo tyckte att det var superkul att vara på förskolan en stund! Och Jason var såklart också med. Jason och Jolie ritade med lillebror på ett stoooort papper. Första gången Kenzo får rita. Kanske dags att börja låta honom göra det lite smått hemma?

Gårdagens middag! Panerad, egenfångad fisk med potatis, ärtor och världens godaste romsås.

Och sedan jobbades det från datorn hela kvällen! Ligger alltid i sängen med datorn så att jag kan amma om Kenzo om han vaknar till vilket han gör typ hela tiden nu på slutet ;p Han sover så oroligt sedan några veckor tillbaka!

Idag står jobb på schemat! Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Jag och min kille är jätteförkylda. Längesedan vi var så här dåliga. Så jobbigt. Tar kanjang och ingefära. Många som är förkylda nu. Ha en fin dag.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish