Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina ni!

Gud vilken skitdag jag hade igår. Så ont i huvudet och typ ett ont tryck i bihålorna. Är helt sjukt att denna sjuka fortfarande sitter i för gissar på att det är samma som jag har haft i fyra veckor till och från. Bebbe är fortfarande småsnorig med.. VAD ÄR DETTA!? Måste ha varit corona som vi hade eller något liknande. Hur mår ni? Är ni friska eller känner ni er halvdåliga som jag? Hoppas att ni har klarat er från alla förkylningar och magsjukor såhär långt in på vintern iallafall.

Idag ska vi på luciafika på Jolies förskola. Vi får tyvärr inte vara med och se självaste luciatåget. Fick höra av några vänner att många förskolor har infört en regel om att familjerna inte får komma och kolla på barnens luciatåg då det kan skapa en onödigt stor press på barnen. Enligt mig är detta bland det konstigaste jag har hört. Sedan tycker jag väl att det är ”lite bra” med lite press på barnen med i så fall. Missförstå mig inte. Barn är barn och ska få vara barn men lite, lite press (om det nu är en press att gå luciatåg och uppträda för föräldrar) måste man ju lära sig att tåla. Livet är långt och det är ändå en situation som man bör vara relativt van vid då det kan behövas inför kommande studier, jobb osv. Vad tycker ni? Jag tycker att det är lite konstigt iallafall. Hur som helst så ska vi på fika och det känns mysigt. Barnen har varit så duktiga och bakat pepparkakor på förskolan flera dagar i rad.

Annars står jobb på schemat idag och vi ska bland annat filma en kampanj inför jul och nyår. Nu är detta år snart slut och jag ser fram emot att få knyta ihop säcken och få bokslutet gjort för att börja om på nytt och fräscht igen nästa år.

Drömmar inför 2024: 

– Bli gravid!

– Starta nytt bolag ihop med min man.

– Bygga en blomlåda på husets framsida. Haha, så töntig dröm men jag har velat ha det så länge men inte haft tiden eller orken att ta tag i det. Har en vision i mitt huvud om hur den ska se ut.

– Få carport på plats. Ångrar att jag inte fick det samma år som jag flyttade in då allt material är typ tre gånger så dyrt nu. Har avvaktat för att se om priserna kommer att sänkas men det ser snarare tvärtom ut.

– Åka utomlands hela familjen!

Vad har ni för mål/drömmar för nästa år? Vet att jag har lyft ämnet förut men där är min uppdaterade lista just nu.

Efter luciafikat idag så ska vi få middagsbesök och efter det tänkte jag försöka ta mig iväg till gymmet om min kropp säger ja till det. Hoppas verkligen detta virus vill lämna min kropp snarast! Jag som tycker att jag har ett jättebra immunförsvar kanske får tänka om, haha.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Anna

    Hos oss är det på grund av att alla barn inte har familj som vill/kan komma och känner sig då utstötta och ensamma de gånger familj får komma, som på lucia. Så det är för att värna om barnen, men det är nog olika anledningar beroende på vart man bor.

  2. Fille

    Hej! 👋 jag har läst din blogg ett par år och började läsa på riktigt när vi var gravida någorlunda samtidigt .. min son föddes i augusti förra året och nu väntar jag nästa son i maj 🥰 (ja eller de sa att första barnet skulle vara en flicka och de var de ju inte.. så får se om de blir tvärtom denna gången) 😂.

    Jag skulle bara önska lite tips o pepp från dig då jag hela tiden glider runt i mjukisbyxor och bulle på huvudet. Jag skulle vilja göra mig i ordning lite mer (FÖR MIN SKULL!) och jag har liksom aldrig haft intresse i smink eller hår utan har kammat mig o slängt på lite mascara typ. Inte heller kläder. Är en typisk. ÅÅ EN COOL TRÖJA MED SUPERMARIO tjej..

    Var börjar man för att känna sig lite mer.. tja.. snygg? Bekväm? Sig själv?
    Vill inte spenderara massor av pengar men de måste finnas nåt litet enkelt..

    Säger inte att folk måste vara i ordning men jag skulle vilja ha något man kan göra som kanske ändå känns som de gör skillnad.

    Har sovit så dåligt de senaste månaderna och förkylningarna avlöser varandra så de är ett spöke som tittar tillbaka på mig i spegeln.

    Hoppas du förstår min fråga😂🥰 tycker alltid du är så vacker och har fin stil med kläder 🥰

  3. Johanna

    Vilka bolag har du och din man? Du sa en gång för längesen att ni skulle starta ett bolag till hösten men man fick aldrig reda på vad det va för bolag 😄

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish