Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Hej fina ni!

Är allt bra med er? Jag mår bra och vi är uppe med tuppen för att köra barn till förskola och skola. Min lillebror har brutit ankeln med så vi ska köra honom till sjukhuset då han ska få gips nu på morgonen. Tycker så himla synd om honom!

Igår satte vi oss ner för att gå igenom jobb och föräldradagar ordentligt inför nästkommande år och fint nog så ska jag vara lite föräldraledig under årets första kvartal. Det ser jag väldigt mycket fram emot. Har ju knappt varit det med något av mina barn mer än lite här och där. Kommer såklart fortsätta jobba på sidan av men det känns så bra att ha tid avsatt endast för bebis. Blir en stor ändring i mitt liv bara sådär och jag är SÅ peppad.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Två bilder från när vi spelade in ett samarbete här om dagen. Vi har lånat hem en lampa som ska göra att ljuset blir bättre när vi filmar men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den? Den är helt okej men tror ändå att jakten på lampa kanske fortsätter. Vi får väl se! Vi ska testa ett tag till iallafall. Vi har ju mörkt heeeeela tiden förutom mellan 10-14 och inte ens då är det egentligen direkt ljust. Sjukt att vi lever i mörker så många månader här i Sverige ändå!?

Kommentarer

  1. EH

    Hej Gabriella! detta kanske är för privat men du skriver aldrig något om dina föräldrar eller övrig släkt? Du kanske gjort det någon gång men att jag missat det, men undrar ändå..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish