Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Bilder

Jättemysigt att ta med sig smink och plattång till nedervåningen och fixa sig där medan resten av familjen är med. Brukar vanligtvis ta min tid uppe i badrummet medan dom andra är där nere men detta ska jag helt klart göra oftare. Ibland är det ju skönt med egentiden också men variation förnöjer =)

Startade dagen igår med lite nagelfix och en lussebulle till frukost. Åt totalt fem stycken igår. Skojar inte ens, haha. Alltså har vi det hemma kan jag bara inte låta bli. ÄLSKAR saffran!

Lunchen blev så ofancy som det kan bli men ooootroligt gott var det! Ris, broccoli och panerad hälleflundra som låg i kylen i en matlåda. Den var så god trots att den legat där ett par dagar, mums! Och massor med majonäs!

Filmade ett jobb med fin (eller ja, god!?) rekvisita! Fick vara en tomtemora! Det tackar man ju inte nej till, hehe.

Livet som influenser. Stativ överallt i huset.

ÄLSKADE unge! Så glad över att syskonen kom hem. När dom kommer hem efter en pappavecka brukar dom alltid få starta sin hemkomst med en långt bad. Kändes extra viktigt nu när dom varit magsjuka. Kenzo stod vid badkarskanten och kastade ner olika tvålar och krämer i badkaret, haha. Och tjöt av skratt! Han älskar verkligen sina syskon och dom älskar honom. Så fint att se <3 Älskar denna åldersskillnaden på barnen! Dom får ut så mycket av varandra och jag får ut så mycket av att se dom tillsammans. Han brukar få bada med dom men igår hade han redan gjort det så han fick snällt kolla på.

Tände två ljus! Tänk att det är jul om två veckor!? Kan inte förstå! Har noll julkänsla som alla andra år ;p

En liten gosgroda som har somnat för natten! Enda gången man får mysa med honom typ då han är så extremt aktiv all sin vakna tid.

Kommentarer

  1. Amanda

    Har du bakåtvänd bilstol med Isofix eller med bas+bälte? Vår bebis blir 7 månader sista December så dax o byta bort babyskyddet. Till babyskyddet har vi Isofix o nu när vi ska byta stol så finns det en stol som passar vår bas, dock klarar det bara till barnet väger 18 kg, medan stolen man använder bas+bälte klarar 36 kg. Vad skulle du rekommendera? Smidigt med Isofix men sen o andra sidan så lyfter man ju inte i och ur en bakåtvänd stol på samma sätt 😅 beslutsångest de lux har vi 😂

    1. Amanda.O

      hej Amanda. Det finns ingen stol med bas som klarar 36 kg.

      Det finns endast bältesmonterade med stödben som klarar 36 kg. Beroende på din budget så finns det flera stolar till 36 kg och ca 135-140 cm.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish