Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Senaste tiden:

– Vår bebis är en sådan glädjespridare! Lyckligast i världen över att han är här hos oss och tänk att han fyller året snart. Kan knappt förstå det som jag skrivit många gånger förr.

– Denna ”nässpray” i form av koksalt har verkligen räddat oss nu på slutet när mini har varit snorig. Denna fanns ju inte när mina stora barn var bebisar och jag brukade alltid spruta in bröstmjölk i deras näsa när dom var förkylda. Denna har ju bättre tryck och allt snor kommer ut. Tips!

– Nu är Kenzo har varit sjuk från och till under så många veckor så har han ”stannat” lite i den motoriska utvecklingen och istället börjat prata massor och göra sjukt mycket nya ljud. Senaste dagarna har han dock kommit igång lite igen och börjat spurta runt längs alla möbler precis som innan. Snart kan han gå! Är rätt övertygad om att det bara är en tidsfråga innan han tar sina första steg.

– Har fyllt upp frysen med lite ny bebismat i helgen. Kokade ihop morot, röd lök, sötpotatis, lax, broccoli och potatis med en buljongtärning och lite kryddor. Mixade och fryste in! När vi serverar det så brukar vi tillsätta smör + creme fraich eller grädde. Han älskar!

– Tog en vintrig promenad nu i helgen och gud så härligt det var! Råkade omedvetet matcha i teddymaterial på typ alla våra grejer så fick knäppa lite extra bilder, hehe. Ska försöka promenera lite i veckan med om tiden finns – är ju så otroligt skönt att ta sig ut! Man mår så bra efteråt med och det är ju skönt för Kenzo med.

– Denna mamma har tagit hål i naveln igen! Är så så nöjd och glad för det och hoppas på att kroppen inte ska stöta bort piercingen. Blev så bra iallafall. På bilden nedan hade vi varit på spa i fyra av fem timmar och bebbe hade inte ammat och ja.. ni ser ju vilket bröst han äter från. Han ammar i princip bara från vänstra bröstet nu sen ett par månader tillbaka = det blir sprängfullt med mjölk när det går några timmar. Blir ganska stor storleksskillnad på pattarna då den ena är rätt tom och inte innehåller mjölk alls oavsett hur många timmar som passerar ;p

– Har städat ur min extremt äckliga sminkväska nu i helgen och det känns så skönt att ha det gjort. Den har verkligen varit i behov av en rejäl städrunda men har verkligen varken haft tid eller ork. Näst på tur när det kommer till rens och städ är vårt kylskåp!

– Är det något jag önskar bland så är det att vi vore mer normala och gick och la oss i tid. Senaste nätterna har vi somnat efter 02 typ.. Är så mycket måsten hela tiden och när allt väl är klart så vill vi alltid mysa med kvällsfika också ;p Har sett färdigt Robinson nu! Vad tyckte ni? Rätt vinnare eller borde någon annan ha kammat hem en halv miljon? Vem hejade ni på?

– Frukost är verkligen favoritmålet här hemma nu och Kenzo har ju börjat äta allt som vi äter vilket är så roligt. Här om dagen fick han smoothie på jordgubb, turkisk yoghurt, mango, banan och mandeljmjölk. Och en stor skål gröt på det med smör och blåbär. Han älskar för övrigt bananpannkaka precis som mamma och pappa =)

Busiga, älskade unge med nattblöjan på i väntan på frukost. Vi bytte den efter att elden hade värmt upp huset lite så att han slapp vara nakenfis och frysa. Vår morgonrutin är alltid att gå ner och göra en eld för att få lite värme och efter det brukar han få krypa runt helt naken en stund innan vi sköljer av rumpan, smörjer in och tar på ny blöja och kläder. Han ÄLSKAR att vara utan blöja.  

– Kände doften av mango på gymmet och kände att det var mitt sign till att springa till The Body Shop som på den gamla goda tiden. Var en evighet sedan jag handlade något där. Dessa två blev det. ÄLSKAR doften!

Kommentarer

  1. Mia

    Tyvärr slaskigt i Stockholm. Hade velat snön var kvar ett tag. Mitt hår blir så frissigt nu hatar det men vet inte vilken produkt som är bra. Olja funkar inte. oj vad tiden går fort man det är ok. kramisar.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish