Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fredag

Hej på er och hoppas att allt är fint med er!

Ber om ursäkt för tystnad men förkylningen härjar fortfarande hejvilt här hemma. Jag har bara försökt överleva med snorig bebis och umgåtts med bästisar som redan haft samma sjuka.. Har nästan glömt hur det är denna årstid med sjukdomar och då brukar vi faktiskt klara oss väldigt bra dessutom. Lider med alla er som får ligga sjuka eller vabba genom hela vintern – det är sjukt tungt!

Som tur är så är jag iallafall frisk nu men försöker ändå att ta det lugnt (okej, kanske inte lugnt men LUGNARE) då jag flera gånger har känt mig dålig igen när jag varit igång för mycket. Igår fick jag hänga hos min frisör i ett par timmar och vi ljusade upp mitt hår och gjorde det lite kallare. Är så glad för det. Blev så fint och jag är himla nöjd som vanligt.

Här ser ni förebilderna! Ganska varmt i tonen och rätt så slitet med. Men mitt hår har blivit sååå långt! Precis lika långt som löshåret jag har nu. Ska beställa ljusare löshår till våren och bleka ännu mer slingor. Älskar att vara lite ljusare. Har ju alltid varit väldigt mörk. 

Efter!! Hur fint!?

Väldigt mysigt att bara få koppla bort allt och få spendera lite tid med min vän och frisör. 

Ätit mysfrukost hos bästis. Som tur är så sov min bebis när jag bar honom från bilen och jag lyckades även lägga ner honom på ett täcke. Det har aldrig gått tidigare och han vaknar alltid. Lyckades iallafall steka pannkakor till både oss och honom. Han åt massor när han vaknade. Brukar steka som en ”äggröra” fast med banan till honom när jag gör bananpannkisar då det blir lättare att äta för honom då. 

Har accepterat att jag kommer att ha mens varje månad nu och laddat upp med tamponger på olika ställen här hemma.

En liten snorig en som leker med snorsugen. Det roliga är att båda mina stora barn har HATAT snorsugen mer än allt. Kenzo bara ler och ser fascinerad ut när vi suger ut snor på honom. Haha! 

Tog med oss mannens egenfångade Norge-fisk och åkte till bästisarna för att äta panerad hälleflundra med så god sås och potatis. Fick låna med dom stora kidsen för en kväll också trots att det inte är vår vecka. Supertacksam över att relationen med deras pappa fungerar så bra. 

På tal om att ta det lugnt då ;ppp Nej, men jag har tränat rätt lugnt. Inte fått upp flåset särskilt mycket utan haft ett betydligt mycket lugnare tempo än jag brukar ha. 

Har ett riktigt vinterland utanför oss just nu! Så vackert. Men oerhört kallt. Vi hade -20 grader här om dagen. 

Igår när min man klippte sig så lånade jag med Jolie lite tidigare från förskolan och åkte hem till min bästis igen! Vi åt bullar, drack varm choklad och dom fyra yngsta barnen fick lektid ihop. Hur gulligt att Kenzo vill vara med och mata sin lilla bästa vän!?

Köpte denna på Indiska för att hälla i min värmeljushållare som ska sprida doft i hemmet. Denna doftar så gott!

Igår kväll var det snöstorm igen och vi gick ut alla tre. Mannen skottade och vi var sällskap! 

Sen har jag bytt sängkläder i barnens sängar som absolut inte är det enklaste på övre delen av sängen. Puuuuh! Man blir helt svettig. Och mannen har spacklat, skruvat och fogat sängen lite bättre då Jason hängde i den lite så att den gick sönder. Imorgon ska vi måla över det. 

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. S

    Du tycker det är jobbigt, då ska du följa med mig en dag på jobbet och bädda de miljoner bäddar som finns på nattåget Umeå-Göteborg 😂 träningspass

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish