Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon tisdag!

Eller ja, inte så god för mig. Jag har ju dragits med ett virus nu i typ tre veckor och mitt mående går verkligen upp och ner. Vissa dagar mår jag som vanligt medan jag andra dagar är så sänkt. Igår kände jag det sistnämnda. Missade ett besök hos fysioterapeut på kvällen till och med för att jag inte ville riskera att smitta genom att vara så nära någon.. Mådde helt okej på morgonen men det vände rätt snabbt. Blä.. Hoppas det släpper snart. Även bebis är fortfarande lite snorig och hostig men i övrigt rätt pigg och glad.. Hatar sådana här långdragna sjukdomar som kommer och går!

Hur mår ni!? Hoppas att ni alla mår bra iallafall! Och att ni inte stressar ihjäl er över julklappar, julpynt och allt annat som har med jul att göra. Det blir jul ändå. En liten vänlig påminnelse till er som behöver. Sänk kraven <3

Frukost blir alltid gröt och dessa otroligt tallrikar från Ernst har fått flytta in hos oss. Hur fina!? Äter gröten på denna bild med chiasylt som jag gjort själv, ceylonkanel och flytande honung.

Julstjärnan som jag visade igår i dagsljus. Tycker det är så mysigt med lite extra belysning hemma. Vet att granen kommer att ryka den 25e hos oss men all gosig belysning får stanna januari ut tror jag.

En sann gentleman som bär både barn och matvaror.

Saknar redan stora ungarna! Är så tomt utan dom! Som tur är så får vi låna dom en sväng ikväll. Drömmen!

Såhär såg det förresten ut i helgen när dom klättrade upp i en enorm snöhög utanför oss i sina tomteluvor. Mina barn!<3

För ett par dagar sedan åt vi mannens egenfångade hälleflundra (vi har typ 15 kg i frysen) som vi panerade! Mannen gjorde äggsås till (ser ut som äggröra men alltså det är sååå gott) och så hade vi potatis och morot + blomkål i ugnen till. Barnen ville bara ha mer och mer och mer. Väldigt uppskattat!

I helgen rensade vi också ur vårt kök lite och här är mannen på väg med gamla knivar till ny ägare. Han gick bara från bilen till lägenheten dit dom skulle men såg väldigt knäppt ut, hehe ;p

Gröt till bebbe och gröt till mamma! Gröt är som ni kanske har märkt en stående frukost hos oss. Sjukt billigt och mättande och man kan lyxa till den med godare topping.

Jolie och lillebror hjälps åt att öppna paket!

Inte ofta det händer längre men vi har käkat en lunch ute nu i dagarna.

Mina pojkar innan vi skulle ut på familjeärenden i helgen!!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish