Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er!

Jag startade min morgon hos min vän Amanda på hennes salong för att fixa mina bryn. Dom har vuxit så mycket och jag har väldigt sällan tid för att fixa till dom. Sen tycker jag alltid att det blir så mycket bättre när någon annan gör det på mig, haha.

Hur mår ni? Är allt bra med er? Vi mår bra men har fortfarande en lite småkrasslig bebbe här hemma. Hoppas att det släpper snart för honom! Är en jobbig hosta som sitter i.

I veckan firar vi två år (!!!) som gifta och det sjuka är ju att vi samma dag har varit tillsammans i 2,5 år. Det är så kul att vi gifte oss på vår halvårsdag. Galet enligt många kanske men helt rätt enligt oss. Är det rätt så är det lätt och det har absolut varit lätt även om vi har haft våra problem vi med. Det har varit intensivt att gå igenom en graviditet, förlossning, post partum och bebistid men jag är sjukt stolt över oss och att vi ändå snart är ute på andra sidan. Förhoppningsvis får vi gå igenom det ganska snart igen dock =) På onsdag ska vi fira iallafall! Att vi överlevt hela 2,5 år tillsammans varav två av dom som gifta. Grattis till oss!!

Idag står jobb och bebisgos på schemat. Ska försöka ta mig ut på en promenad också medan solen är framme. Är inte ofta det händer och det är mest mörkt hela tiden så man får passa på.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Jag som sällan är klängig har varit lite småklängig nu när jag har haft mens, haha. Man blir så ynklig!

Mina älskade ungar!

Köpte denna fina till vårt kontor nu i helgen!

Haha, Kenzo blev lätt förvirrad av att se oss i skärmen.

Har också varit på Jula och köpt årets gran! Blev en plastgran i år då vi har bebbe och det var helt klart ett bra val. Han är och drar och rycker i granen konstant, hehe. Precis som jag misstänkte att det skulle bli. Vi köpte den där som har blivit så rekommenderad för 999:-!! Rekommenderar den varmt till er som inte köpt gran än! Den var riktigt trevlig med tanke på priset.

I lördags köpte vi såklart lördagsgodis!

Så gott! Jag äter dock bara chokladen, haha. Gillar inte vanligt godis som ni kanske redan vet.

Jason hade fotbollsmatch i lördags och han är verkligen otrolig i mål! Var så många som sa det till mig i lördags och jag blev rörd. ”Han är den bästa målisen vi har” fick jag höra från några föräldrar. Och så hörde jag också att hans vänner i laget sa ”alltså Jason är vår bästa målis någonsin”. Mammahjärtat alltså. Är ALLTID stolt över honom men ni kan ju tänka er.

På advent så var det dags att ställa upp granen! Barnen var så taggade och ville absolut vara tomtar.

Och jag satte ihop den fel typ tre gånger, haha. Har aldrig byggt ihop en gran förut men det blev bra till slut. Mannen var uppe på vinden och hämtade alla julgrejer.

Jag skulle aldrig kunna pynta granen ”instagramvänligt” när jag har små barn. Julen är ju BARNENS högtid och det känns så självklart för mig att dom ska få pynta precis som dom vill och med vad dom vill i princip. Okej, inte vad dom vill men ni förstår vad jag menar.

Barnen ville följa med och handla adventsfrukost och vi köpte saffran till bananpannkakorna som vi skulle göra.

Pannkakorna är vanliga bananpannkakor på 6 ägg, 3 bananer, 2 dl havremjölk och 2 dl havregryn. Och så ett paket saffran.

Jolie gjorde en snöflinga som hon satte upp på fönstret.

Gottefat som man får serverat på kvällen när mannen ska spela tv-spel, haha.

Umgåtts med bästisar i kylan och mammorna skålade i chai latte! Tjejerna skålade i varm choklad med grädde! Mys! Men iskallt var det.

Vi har också blivit bjudna på middag där och dessa bilder gör mig så berörd. Tänk att vi först fick var sin son med 9 månaders mellanrum för åtta år sedan och nu var sin son till – återigen med 9 månaders mellanrum. Och däremellan var sin dotter med inom sex månader. Livet <3 <3

Tjejerna!

Umeå har verkligen bjudit på Winter wonderland!

Fått upp alla julstjärnor och ljusstakar i våra fönster.

Var på gymmet under både lördagen och söndagen! Drack proteinsmoothie efteråt på blåbär, banan och havredryck. Så härligt att vara tillbaka med träningen igen. Har världens träningsvärk nu!

En liten tomte har fått ta plats i köksfönstret! Vi köpte den på RUSTA!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish