Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

1a december

Hej finisar och hoppas att allt är bra med er!

Igår tog jag en liten bloggpaus då Jolie hade studiedag (precis som idag) och jag fokuserade på annat jobb + att umgås med henne och bebbe. Idag är jag tillbaka och tänkte först och främst säga glad fredag och första december. Sjukt att vi är inne i årets sista månad redan. Är faktiskt taggad på nytt år och ser fram emot allt som ligger framför. Hur känner ni?

Igår pysslade Jolie masker här hemma =) Både jag och lillebror fick oss var sin. Älskar hur kreativ hon är! Hon kan pyssla i timmar.

Bakade nyttiga cookie dough bollar på kikärtor igår.

I tisdags åkte bebbe på feber. Vi har ju varit smått förkylda båda två i en vecka men det har absolut stannat där. Nu bröt det ut för honom! Fick inte sova gott under tisdagsnatten om man säger så. Kom på nu att jag inte har tränat på EN VECKA!? Så idag/ikväll blir det definitivt lite gym. Har saknat ihjäl mig!

Vem tror ni knackade på dörren i förrgår då? Jo min andra mens sedan förlossningen. Fick ju min första för två månader sedan och förra månaden lyste den med sin frånvaro. Var helt säker på att jag måste ha blivit gravid, haha. Men nej, den kom igår som ett brev på posten =) Sådär en månad sen. Och alltså MENSVÄRK!?!?! Kan vi prata om det!? HALLÅ? Varför blir den värre efter varje barn!? Blir motiverad nu att ta tag i kosten och träningen rejält för att komma undan alla dessa PMS-besvär. Vet ju precis hur jag ska göra och skrollar ni ner så hittar ni mitt inlägg om det där jag delar med mig av hur jag gjorde. Mannen köpte iallafall allt på bilden här ovanför enligt mina önskemål igår. Hade sådana cravings. Chipsen med smak av tryffel var galna. Det var det enda han köpte som inte stod med på min handlingslista och det var dom jag var mest sugen på när jag väl fick upp brickan till sängen, hehe.

En gottefrulle! Älskar proteinella på gröt. Är så så gott!

Min GOA bebis!! Feberfri redan igår faktiskt men vi tog det bara lugnt hemma ändå.

Köpt två små tomtar på RUSTA. I helgen ska vi ta ner julpyntet från vinden och pynta lite. Kanske blir ett inköp av gran med.

Mannen har fått hem massor av verktyg som han har köpt, haha. Riktiga dyrgripar ;p Men han passade på under Black Friday.

Barnen fick ett gulligt utskick.

Vi har skottat som galningar senaste dagarna. Mest min man faktiskt. Men alltså det har kommit så mycket snö så det är inte klokt!? Blir definitivt en vit jul i år.

Bästa kvällsfikat!! Chiakakor med smör, västerbottensost, tomat, örtsalt och smoothie. Mmmmm.

Äter avokado och banan med pappa!

Och hjälper mamma med sminket =)

Såhär såg det för övrigt ut för ett par dagar sedan när Jason skulle till skolan. Vi fick verkligen skotta fram bilen.

Lagade barnmat igår! Den bruna geggan är gröna linser, potatis, sötpotatis, gul lök och broccoli. Och innan servering blandar vi med smör och creme fraich. Han älskar det! Och i matberedaren är det ris och kikärtsgryta. Han äter fortfarande mycket puréer men mycket bitar av saker med. Väldigt blandat.

Såhär såg det ut innan jag mixade i linserna, haha. En riktigt gegga. Men det sjuka är att det är SÅÅÅ gott. Både jag och mannen tjuväter alltid hans mat medan vi matar honom ;p

Säg en bättre leksak till bebisar än detta!?

Spelat in en till ”städa med mig”-TikTok. Denna gång var det köket som fick sig en omgång.

Blev väldigt rent och fint!

Önskar er en fin dag. Puss och kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish