Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er!

Idag är det onsdag och det känns som att gårdagen gick i ett. Tror att denna dag kommer att göra det med, haha. Startade dagen med god frukost hemma följt av jobb och tog sedan med mig bebis och hängde en stund hos bästis. Efter en stund hämtade mannen upp oss och vi åkte för att hämta dom stora kidsen. Tanken var att jag sedan skulle åka och kolla på mina åderbråck ensam men på grund av snöstormen så åkte vi raka vägen till kliniken när dom stora barnen hade hoppat in i bilen. Väl på kliniken så hittade bara mannen som undersökte ett litet åderbråck som ser ut som en liten bula och tyckte inte att jag behövde göra något åt det ännu. Som sagt – jag har väldigt lite och bara pyttesmå men vet att det blir värre och värre med tiden. Därför har jag haft en önskan om att bara ta bort det direkt nu när jag väl har upptäckt det. Men ja, då får jag väl vänta snällt ändå då. Har verkligen pyttelite =) Ni hade nog skrattat om ni såg det. Vet egentligen inte ens om det kan räknas som åderbråck.. Det tyckte inte han iallafall.

Idag står jobb på schemat heela dagen och så ska bilen in för att byta bromsbelägg. På kvällen ska vi på ett uppstartsmöte på skolan för Jolie. Väldigt tidigt med tanke på att hon börjar hösten 2024 men så är det på vår skola, hehe. Hon är så spänd och taggad och jag med. Min stora, lilla tjej!

På tal om Jolie så gjorde vi lite små flätor i hennes hår i förrgår kväll. Såhär blev slutresultatet. Hon var så nöjd. Hon älskar ju att hålla på med håret.

Gårdagens frukost! Och barnen fick en riktig lyxfrukost med bananpannkakor, nyttig chokladboll och avokado innan skola/förskola. ”Åh vilken rolig frukost mamma!” sa dom. Denna mamma är nämligen rätt lat vanligtvis under skoldagar när det kommer till frukost. Är helt dödstrött den tiden så det blir oftast macka, yoghurt och flingor eller gröt typ. Men ja, plötsligt händer det!

I smoothien hade jag frysta hallon, banan, vaniljprotein, mandelmjölk, turkisk yoghurt, kollagen.

Mysigt häng hos bästisar med en bebis som för en gångs skull satt och gosade i min famn en stund. Var såklart tvungen att föreviga, hehe.

På kvällen spelade jag in en städvideo till TikTok! Städade badrummet på övervåningen. Ser för övrigt nu att jag måste göra rent ventilationen i taket också. Gör det lite för sällan!

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish