Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej på er finisar!

Hoppas att allt är bra med er <3

Jag mår bra men är trött och fortfarande lite småförkyld. Satt och redigerade, fakturerade, mailade och bloggade igår kväll med en liten halvgnällig bebis på bröstet och kände mig som multitaskarnas multitaskare. Det är tufft att driva eget och ha småbarn ibland. Jag har ju satt mig själv i skutan men något som jag verkligen har känt nu på slutet är hur skönt det hade varit att ”bara” vara mammaledig. Bara, bara kunna fokusera på bebisen och inte på något annat. Vilken dröm!

Igår hade jag bästis här med våra fyra yngsta barn. Vi åt lunch, fika och babblade. Utanför fönstret var det snöstorm och vi fick skotta i omgångar igår. Är helt sjukt hur mycket snö som har kommit redan såhär tidigt på året! Tror att det kommer bli ett riktigt snöår som det var för ett par år sedan. Minns att man fick skotta tre till fyra gånger om dagen under perioderna som det var som värst.

Annars då? Börjar komma underfund med vad jag ska ge till barnen i julklapp och det mesta är faktiskt beställt. Känns väldigt skönt! Sen är det bara den jobbiga delen kvar med att slå in allt, hehe. Kenzo fyller ju år dagen efter jul och Jolie i mitten av januari så blir tätt med paket och presenter. Tycker dock att Jolie och Kenzo är enklast att handla till av dom tre barnen just nu. Jason är ju i en sådan ålder där han har ”allt”, inte riktigt leker med leksaker, redan äger mobil, iPad, Nintendo och tv när det kommer till större presenter.. Och det känns ju som att det är skärmar han är mest intresserad av på delad plats med sport (han kör basket, innebandy och fotboll) och utelek. Alltså ja.. Lite smått är iallafall ordnat och han får minst men dyrast klappar i år. Blir det samma hos er? Ju äldre barnen blir desto färre klappar får dom? Samtidigt som det är dom som kostar mest för man kan inte riktigt köpa leksaker och annat krimskrams längre? Haha.. Ja, ni förstår. Tänker att jag kan visa lite längre fram vad jag har inhandlat till alla!

Idag ska jag jobba hela dagen, åka på ett en konsultation (kan skriva mer om det sen) och ikväll ska jag på ett mysigt event med bästis.

Stor kram/G

Stora tjejer som får bananpannkaka med bär, proteinella och grädde till lunch.

Mammorna åt räkpasta. Stekte gul lök med massor av vitlök, hade i hummerfond, matlagningsgrädde, salt, svartpeppar, chiliflakes, persilja och räkor. Och serverade med ännu mer persilja och pasta såklart.

Små herrarna matchade i juliga pyjamaser. HUR SÖTA!?!?

Fruktfat kan ju vara bland det finaste vi har! =)

Skottade som sagt i 1,5 timme igår totalt och det var bara jag bör tilläggas. Den andra parten i hemmet skottade lika länge typ.

Jag och min lillegos <3

Kommentarer

  1. Louise

    Förstår inte varför du inte väljer att vara föräldraledig, iaf deltid? Förstår att det blir stort inkomstbortfall, men då får man prioritera bort resor och dyra presenter till barnen (och sig själv ) ❤️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish