Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag och ny vecka!

Hej på er bloggisar <3

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bra men har haft ont i halsen hela helgen. Känns så tråkigt då jag vill kunna träna men har såklart unnat mig vila och återhämtning. Hoppas på att det ska gå över nu i veckan så att jag kan köra på igen. För bara några år sedan så tränade jag alltid även fast jag hade lite känningar. Hade faktiskt ALDRIG hänt idag. Det om något är ju personlig utveckling mina vänner, haha.. Att inte pusha sig själv när man faktiskt inte mår helt 100.

När jag ser tillbaka på mitt liv så inser jag att jag har haft orimligt höga krav på mig själv på exakt alla fronter. Istället för att exempelvis vila när jag har behövt det så har jag bara kört på med plugg, jobb eller vad det nu kan vara och tänkt att ”det klarar jag”. Och det gjorde jag ju fram till att jag krockade helt, började spy blod, fick finnar i hela ansiktet och var helt slutkörd i både kropp och själ. Har tyvärr inte lärt mig till 110% än och är fortfarande bra på att ställa orimligt högra krav på mig men är iallafall mer medveten nu. Och det är absolut inte som det var tidigare. Som sagt – idag hade jag aldrig dragit till gymmet med ens en förkylning. Jag är bättre på att lyssna in kroppen och vara okej med att inte orka eller klara allt varje dag. För ja –  man måste faktiskt inte orka allt hela tiden.

Helgen har iallafall varit väldigt, väldigt lugn. Har mest vilat hemma, shoppat lite online på BLACK WEEK inför jul, börjat planera lite inför månaden framåt, städat, tvättat, bebisgosat, jobbat lite.. Unnade mig en sushidejt med bästis igår också innan mannen och bebbe hämtade upp mig.

Idag kommer dom stora barnen hem och det ska bli så himla mysigt! Jag håller Jolie hemma då vi får besök av vänner för lunch och lek.

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Mina hormoner spökar. I går mådde jag toppen idag mindre bra. Måste till gyn och kolla upp. Tack för din mysiga blogg och ha en härlig vecka. kramisar. 😊🌻🌼🌻🌼

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish