Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från helgen

Kenzo har lärt sig att dricka ur sugrör! Han kanske i och för sig har kunnat det länge men vi har inte testat förrän nu!

En liten herre som älskar dammsugaren, haha.

Och jag älskar vår smågula hörna i köket. Gult är verkligen SÅ INTE fult. Älskar!

Kunde inte motstå dessa godbitar. Riktigt fluffiga vinterskor.

Morgongröten. Extra gott med lite apelsin på! Mums!

Pappa skottade snö och vi myste på ute för att få lite frisk luft. Ja, han ska inte ha den overallen när han leker ute i snön! Vi har en ordentlig vinteroverall också som ska plockas fram. Oroa er inte. Vi var bara ute en kort stund. Det är så sjukt att man måste förklara allt när man jobbar med sociala medier, haha. Men har verkligen lärt mig med årens gång att man måste det. Speciellt när det kommer till saker som har med ens barn att göra.

Inhandlat julstrumpor och julig pyjamas till vår minsting.

Fick känna på julkulorna i gallerian! Mycket spännande!

Druckit sellerijuice!

Och slängde ihop en man tager vad man haver-gryta. Hackade gul lök och morötter och stekte tillsammans med vitlök. Kryddade med alla örter vi hade hemma (timjan, oregano, basilika, persilja), hade i umamibuljong och grönsaksbuljong, salt och peppar. Kokade pasta på sidan av. Och körde även in en plåt kikärtor i ugnen som jag rörde ihop med olivolja och paprikapulver. Körde pasta som första lager i tallriken, gryta som lager nummer två och avslutade med kikärtorna och fetaost. Blev supergott!

Bakat chokladbollar av nyttigare slag! Recept HÄR.

Och bakade också nyttiga pepparkaksbollar. Recept på dessa kommer!

Bästisarna!! Dom vet inte om det än men gud vad kul dessa två kommer att ha ihop.

Mannen fick ett ryck och slängde massor med gammalt ur ett av våra skafferier, städade i ordning lite och upptäckte att vi älskar tacosås väldigt, väldigt mycket här hemma, haha.

Kommentarer

  1. Z

    Vad kommer ni köra för vinterkläder till kenzo? Overall, skor etc. Vore såååå tacksamt om du kunde göra ett inlägg om detta med tips! Mvh förstagångsmamma till en kille också född i dec 2022!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish