Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredag

Hej fina ni och hoppas att allt är bra med er <3

Jag mår bra och igår var vi på badhuset med vår bebis. Gud vad glad han var!! Detta kommer vi helt klart att göra om. Babysim är alltid fullbokat i Umeå men vi bokade in oss på 1,5 timme där dom har gjort i ordning allt som om det vore babysim men utan instruktör. Stod skyltar lite överallt med olika typer av övningar man kunde utföra med sin bebis. Jättekul! Både jag och mannen var helt frälsta, haha. Och det är ju så roligt att se sitt barn så lyckligt! Kommer leva länge på gårdagens badstund.

Vi gjorde alla möjliga övningar och han älskade alla förutom att flyta på rygg. Favoriten var att sitta på kanten och hoppa ned i mammas eller pappas famn i vattnet.

Annars då? Vi har köpt en ny snöskyffel då vår gamla har gått sönder. Och tur var väl det!? För igår kom det ett helt lass med snö. Vi är rätt dåliga på att skotta faktiskt och gör det typ bara när vi verkligen måste. Men idag tror jag nog att mannen måste gå ut och skopa bort lite snö.

Och vi kunde verkligen inte motstå saffranssemlorna igår på ICA när vi skulle handla lite till olika recept. Herregud så gott! Vi båda älskar ju både semlor och saffran och den kombinationen är ju helt otrolig. Sen att dom var på extrapris gjorde ju det hela ännu mer lockande som ni kanske förstår. Kenzo fick för övrigt syn på en stor, rörlig snögubbe inne på Ica och kunde inte sluta titta på den. Var verkligen skräckblandad förtjusning.

Och gårdagens lunch blev en omelett med grönkål och färsk broccoli då vi inte hade några matlådor hemma. Återigen en vecka med noll utemat och vi kan göra en high five med oss själva. Från att ha ätit ute till lunch båda två vaaaarje dag till att faktiskt äta hemma. Omeletten gjorde jag superenkel! Stekte grönkålen och broccolin i smör med lite salt och hällde sedan över fyra ägg som jag vispat med lite creme fraich. Saltade och pepprade och lät sedan äggen steka på låg värme innan jag vek den.

Vi har en liten man som går och går och går här hemma! Tror att det bara är en tidsfråga nu innan han faktiskt går själv utan stöd.

Och HEJ mitt vinterland! Det är så vackert med all snö vi har fått här uppe i norra Sverige. Jag gillar inte vintern alls men hellre snö, krispigt, sol och kallt än slask och grått.

Idag ska vi jobba och så kommer min lillebror hit och käkar lunch. Ska ta mig till gymmet med. Har så dåligt träningsflow just nu då jag inte alls har några mål med träningen. Då blir det alltid så mycket sämre. Ska försöka sätta upp några att sträva efter. Det är på tiden.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish