Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina!

Herregud vad veckorna går snabbt! Helt galet.. Torsdag igen och jag hoppas att ni mår bra! Jag mår bra och idag ska jag jobba, besöka badhuset med Kenzo och hans pappa och få in ett träningspass.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Två bilder från när vi filmade samarbete ute. Hur fin himmel!? Nu går solen upp sent och ner tidigt så man har inte många ljusa timmar på dagen här uppe i norr. Tror det blev mörkt vid 14 igår. Jag är ju en sådan som verkligen älskar ljuset och solen så för mig blir det många långa månader av saknad efter den. 

Mysig brunch med bästis! Vi båda är besatta av turkisk yoghurt med blåbär och chia/majskakor med avokado, mhmm. 

En liten herre som är extremt intresserad av storasyster och allt hon gör!

Händer för övrigt så så mycket i utveckligen just nu! Han ställer sig upp från golvet helt själv och tog ett steg när min man var ensam med honom för ett tag sedan. Han härmar oss och sjunger ”glaaaaad” när vi sjunger ”klappa händerna när du är riktigt glaaaad”, haha. Det är så roligt och gulligt! Är nästan beroende av att följa mina barn i deras utveckling och från bebis till ettårig händer det ju oerhört mycket på kort tid. 

Jason och hans kompis fick träffa spelarna igår efter matchen och det om något är ju deras dröm! Så himla snällt att min käre make fixade det. Han har ju tidigare själv spelat hockey och har en släkting som fortfarande spelar här i Umeå. Och dom små killarna var så fina och hade gjort var sin stor flagga som dom hejade med hela matchen. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish