Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er <3

Jag mår bra och vi ska snart hämta upp Jason och åka på hockey med honom, en av hans vänner + lilla Kenzo såklart.

Igår kväll smet jag iväg på spa med min bästa vän och vi hade en så mysig kväll! NJUTET! Hade gärna haft fler timmar på oss bara för plötsligt hade dom där 3,5 timmarna seglat förbi. Så tacksam för henne och för vår vänskap. Hade aldrig överlevt utan henne! Vet inte hur människor som inte har en vänskap som vår klarar livet, haha. Den är A L L T.

Så himla härligt med spontant kvällsspa mitt i veckan!

Sedan åkte myskläderna på!

Och jag och mannen myste framför Robinson en stund innan sovdags. 

Måste förresten skriva att jag startat en TikTok nu och där kommer vi att dela med oss av små familjevloggar med vad vi gör om dagarna, massor med recept och annat kul. Ni kan följa HÄR om ni vill! =)

Önskar er en fin kväll. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Anonym

    Behöver också åka till spa eller en kryssning till Åland. komma bort från vardagen. Och bara ha kul och njuta. Ta hand om dej. Nu börjar det bli kallare i Stockholm tyvärr. Men snöfritt. Skulle räcka om vintern var 2 månader. kram. 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish