Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Tisdag

Hej fina ni och god morgon!

Hoppas att allt är jättebra med er <3

Idag ska jag: 

– Fixa naglarna!

– Träna

– Slänga återvinning

– JOBBA!!!!!

– Planera mat, handla och laga matlådor

– Inhandla en inpackning

– Hämta paket

Igår hade jag förresten en frågelåda på story och det som verkligen intresserade många otroligt mycket var hur jag ”åt bort” min PMS med rätt kost (ja, jag la om min kost helt och fick bort alla mina PMS-besvär med hjälp av att jag la till vissa kosttillskott och som sagt började äta på ett annat vis) samt hur man hettar upp sexlivet i en relation efter några år ihop + barn med i bilden. Så dessa två inlägg ska jag sätta mig ner och knåpa på senare idag tänkte jag.

Annars då? Bokade badkalas åt Jolie och hade sådan tur att just det badhuset som jag ville boka på hade typ EN ledig plats för kalas kvar på ett halvår. Precis runt hennes födelsedag dessutom. Vad är oddsen!? Så tacksamt!! Hon kommer vara så glad.

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Gårdagens goseplutt!!!! <3

Hade lite kvalitetstid med dessa fyra igår! Min bästis, min dotter och hennes bästis och lilla bebben. Älsklingar!

Åt grön curry soppa med risnudlar! Måste börja laga mer soppor hemma nu denna årstid. Älskar det!

Gårdagens frukost var otrolig!! Två äpplen, sex ägg och 2,5 dl havregryn ihop med lite kanel. Mixa och ät med blåbär, nötsmör, turkisk yoghurt och lite lönnsirap! Gott!

Myst till det lite i badrummen med snittblommor på handfatet. Gör alltid så när en bukett jag har hemma håller på att vissna.

Kommentarer

  1. Sandra

    Hej. Vart kommer dina muggar med svarta prickar och ”annorlunda” handtag ifrån som du hade på instagram vid frågestunden? ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish