Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Osedda bilder

Andra gången jag fick hålla i lillbebben. Min bästis barn alltså. Haha, ni ser ju hur rörd jag är baserat på mitt ansiktsuttryck.

Min gosiga, knubbiga bebis! Som inte alls är lika knubbig och bebbig längre. Stoppa tiden!

Två bilder från min mans 30årsfirande! Vi började dagen på spa och avslutade med middag med alla hans vänner och familjen.

Bästishäng i matchande outfits! Om ni undrar varför jag plötsligt lägger upp massor med bilder på denna underbara, söta skapelse så är det för att familjen äntligen själva har hunnit gå ut med att han nu är här och lagt upp egna bilder på honom. Man vill ju inte göra det innan mamman/pappan själva har gjort det =)

När vi målade om vårt sovrum och var tvungna att sova i allrummet.

Lilla familjen!

Nyfrissad och äter bananpannkakor!

Gos med krypande bebbe på golvet!

Filmade jobb i Taormina med drönaren!

Pussas utomlands är grejer det =) Längtar till den vackra dagen om många år som jag och mannen kan resa iväg bara vi. Är verkligen så galen i honom och även på honom många gånger ;p Men gud vad vi ändå är bra på att ta vara på varandra och ha kvar alla sidor som vi hade innan bebis nu när vi faktiskt har bebis. Stolt över oss för det!

Jag och pluttis!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting