Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Önskelista

I år är min önskelista rätt kort! Sedan är det inget jag förväntar mig att få av någon annan men detta blir liksom min önskelista från mig till mig (och min man ;)).

1. Dessa skor ligger högst upp på önskelistan. Nu när det är så kallt och vi bor här i Umeå så känns dom som ett måste. Har två par UGGs redan (ett par låga grå och ett par höga svarta) men skulle vilja ha dessa beiga, ljusa med hög sula! SÅ fina!!

2. Badrumsskåp! Har ju bara badrumsspegel i bägge våra badrum och skulle verkligen vilja ha ett stort spegelskåp ovanför handfatet på övervåningen istället. Har ju så mycket produkter och annat som hade varit skönt att trycka in där istället för att hitta annan förvaring. Kraven är att det ska vara stort och fint!

Tänker mig kanske något av dessa två!? Bilder från IKEA och Chilli. 

3. En resa för hela familjen. Vill åka allihop till typ Gran Canaria i januari eller liknande. Hade varit ett skönt avbrott på vintern då den är vääääldigt lång här uppe. Vi har ju snö oktober-april i princip ;p

Några bilder från vår senaste resa utomlands hela familjen med lilla Kenzo i magen!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting