Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Måndag igen

Hej bästa ni!

Vi har haft en rolig men intensiv helg. Har jobbat massor och hade Kenzos farmor här en sväng igår som barnvakt. SÅ tacksamt! Nu inför Black Week har ju vi som jobbar med sociala medier vår ”högsäsong” så det är något precis varje stund. Måste dock säga att det är lugnare i år än förra året och det tror jag har att göra med ekonomin just nu.

Tänkte faktiskt senast igår på det där med ekonomi och nu i våras så ökade vår boendekostnad med ett par tusenlappar då den låsta räntan på en del av bolånet gick ut. Nu är den rörlig och ligger mer än dubbelt så högt som innan. Och under våren 2024 går en till del av bolånet ut från det låsta och blir rörlig. Går från strax över 1% till nästan 5%. Så till våren blir vårt hem ännu några tusenlappar dyrare. Det skrämmer mig så mycket och jag fattar inte hur folk överlever. Jag är inte allt för orolig än men saker och ting kan ju vända snabbt och min mardröm är att inte kunna bo kvar i huset. Som sagt… Inte allt för orolig än men det skrämmer mig ändå att allt bara blir dyrare och dyrare.

Hur mår ni idag? Vi mår bra iallafall och idag åker dom stora barnen till sin pappa igen. Jag gör mig redo för en intensiv jobbvecka och annars ska jag försöka få till mina gympass varje dag då jag har skippat gymmet i allt för många dagar nu. Saknar det! Men tiden har på riktigt verkligen inte funnits. Och jag som alltid säger att det ALLTID finns tid 😉 Det har verkligen inte funnits det, hehe.

Önskar er en fin dag! Stor kram/G

Pannkaksfrukost! Bananpannkakor med kiwi, hallon/blåbär-chiasylt, grädde och proteinella är alltid en vinnande kombo!

Och dessa godbitar + deras storasyskon har det varit mycket häng med i helgen. Vi hälsade på både under fredags och lördagskvällen. Barnen lekte så mycket ihop! Dom är verkligen bästisar allihop!

En gammal osedd bild från när lilla Leon var helt nyfödd. Och nu är han snart tre månader. Skiljer exakt 9 månader på våra äldsta sönder, 6 månader på våra döttrar och 9 månader mellan våra yngsta söner. Och vi har INTE planerat detta. Det har bara blivit så. Hur sjukt!? Så tacksam <3

Kenzo gick loss och spelade trumma på durkslag och kastrull. Enda viset att få honom att vara stilla en stund, hehe.

Blev bjudna på palak paneer (googla, så gott!)

Och så ordnade vi gino med vaniljglass till efterrätt! Mhmmm!

Vårt fina Umeå! Inte ofta det bjuds på sol nu dessa dagar!

Tog med mig mina två yngsta och hade bästishäng även dagtid en av dagarna nu i helgen!

Tjejerna äter okokt spaghetti! Haha.. Kids.

En myshög!

Vi fick bästisbesök också.. Ja, vi har umgåtts massor denna helg som sagt. Är så skönt att våra män har samma intressen med som ex. fiske. Blir så enkelt att umgås allihop då!

Har eldats massor i kaminen. Går från 18-19 grader till 25-27 då. ÄLSKAR!

Varm choklad har absolut druckits!

Ur finfina muggar!

Myskväll med min älskling! Köpte nötter och skagenröra, hackade upp frukt, gjorde smoothie och såg Robinson!

Igår fyllde vi på våra sackosäckar här hemma med nya kulor!

Gjorde storkok av chili sin carne i början av veckan och åt upp det sista nu under helgen i form av lite grönsaker + det som fanns kvar av grytan + nachos. Så gott!

Jason hade basket hela lördagen och vi satt såklart och fikade på läktaren. Hur stora kids har jag inte nu förresten!? Otroligt jäkla sjukt att dom blivit så stora. Jolie fyller sex år om cirka en månad!?

Klistrat på nya naglar från Switch Nails! Älskar!

Jason sköljer av en glass som han tappade, haha. Sötnos!

Avslutade vår helg såhär. Igår blev det sushi till middag och det är faktiskt första gången jag åt ute under hela förra veckan. Stolt över mig själv! =)

Kommentarer

  1. Ekot

    Ja, tufft med räntor och alla andra kostnadsökningar nu. Skriv gärna om vilka saker du sparar in på i första hand. Mindre utemat? inte ändra om hemma? Färre kläder? Svalare inne? Färre och billigare hudvård? Färre resor? Träna ute/hemma? Minska bilkörning? Färre teve-kanaler? Sätta minstingen på pottan för att spara blöjor? Inte fler barn? Ta en anställning? Vad känns enklast/ gör mest nytta?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish