Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Var ju på BVC med denna sötnos och han vägde in sig på strax över 11 kg och cirka 79 lång. Han är väldigt rörlig, aktiv, har börjat testa rösten nu med ljud som ”aaaah” och ”ööööh”, ”gah” ”kkkk” ”babba” ”pappa” ”mamma” osv. Han kan klappa händerna, vinka och blir glad när man frågar var lampan är. Hatar att klä på sig (på grund av att man måste sitta stilla), äter som en häst, ammar inför sovstunder och på nätterna och är världens goaste unge. När han ser Babblarnas ”berg och dal banebit” på Youtube så kastar han upp armarna i luften precis som Babblarna gör. Han kan också ställa sig upp från marken själv nu utan stöd och stå ett tag utan att hålla i något, Sötaste! Snart är han hela 11 månader.

– Funderar på att börja med TikTok men göra något helt annat där!? Kanske roliga koreografier och danser med barnen? Bägge två älskar ju att dansa och jag är ju gammal dansare så det vore väl kul? Eller typ MAT? Eller något annat? Klurar på det för stunden men det vore roligt!

– I helgen så matchade hela familjen i mysig teddyjackor och tröjor och då var det såklart läge att ta några bilder! Älskar mina barn så mycket!! Kolla på dom stora.. Dom är verkligen bästisar. Älskar ihjäl dom så att det gör ont i hela kroppen!

– I veckan ska Jason på hockeymatch med sin bonuspappa trots att det är pappavecka. Slår mig ändå ofta hur fin relation vi har mellan familjerna och hur fantastiskt det är för barnens skull. När jag varit bortrest så har exempelvis min man åkt och hälsat på barnens pappa med familj för att Kenzo ska få träffa sina syskon. Tycker det är fint att relationen fungerar så bra.

– Nu när det är vinter så ska jag verkligen lägga lite extra krut på att hitta på roliga frukostar, laga värmande grytor och soppar, hitta nya hälsosamma bakverk att slänga ihop. Älskar denna årstid av denna anledning! Blir alltid lite roligare och mer peppad i köket på grund av brist på annat att göra ;p

– I veckan har vi möte på skolan för Jolies skolgång. Lite tidigt kanske!? Men ja, så är det. Ska bli väldigt spännande och det blir verkligen mer verkligt att jag snart har två skolbarn. Som tur är så börjar hon på samma skola som storebror och dom kommer att ha varandra på skolgården osv. Känns som en fin trygghet!

– Vi såg på Stalker och jag fick sådana kalla kårar genom hela kroppen!! Har ni sett den!? Fick också en sådan hemsk känsla av att man verkligen inte kan lita på någon!! Herregud vilka läskiga människor det finns.. Har ni sett den!? Om inte så rekommenderar jag verkligen att se den. Så spännande, läskig och det har alltså hänt på riktigt i en liten stad här uppe i norr!? Huva! Finns på SVT!

– Spelat in ett samarbete med sexleksaker och fick till mig under det att endast 36% av alla svenskar äger sexleksaker. Gör ni det? Har ni någon favorit? Dela med er om ni vill =) Trodde iallafall att det var betydligt fler som hade det hemma! Knipkulor kanske inte räknas som sexleksaker men det är fan ett måste om man har fött barn! LÖP OCH KÖP om ni är mammor. Även om man egentligen inte känner behovet och allt fungerar bra där nere så är det så bra att ha stark muskulatur även där! Både när det kommer till att kunna knipa igen när man är kissnödig/bajsnödig om det behövs, för skönare orgasmer och bara en bra känsla i allmänhet. Bäckenbottenträning är så viktig och jag ser det som en långsiktig träning för att stärka musklerna där ifall jag eventuellt får fler barn i framtiden med. Märkte så tydligt efter att jag hade fött Kenzo att musklerna var GRYMMA där nere trots att han var en 4,5 kg klump. Kunde knipa rejält och bra bara några minuter efter att han var ute. Har man bra muskler där innan man går igenom en förlossning blir det lättare att hitta knipet snabbt och komma tillbaka efteråt med. Så bäckenbotten kan man träna precis som man tränar ben, rygg, mage på gymmet. Minst lika viktigt! Köp knipkulor!!

– Och på tal om ett fjärde barn så börjar jag faktiskt bli bebbesugen igen! Tro det eller ej! Hade velat ”göra bort” en sista bebis och ha tätt mellan mina sista barn. Fick ju en mens och borde ha fått en till för någon vecka sedan men den lyser med sin frånvaro. Kanske tar ett tag för den att bli regelbunden eftersom att jag fortfarande ammar en del.

Hur gosigt!? Kan ju ärligt skriva att jag aldrig hade orkat skaffa ett till barn om jag inte hade världens bästa pappa till min bebis! Tycker det är så fint (och egentligen SJÄLVKLART!?) hur han verkligen tar halva ansvaret över sin son och jag kan känna mig fri till att vara mer än mamma och på så vis vara gladare, lyckligare, mer välmående och mer utvilad. Så en liten hyllning till min man som tar lika mycket föräldraansvar som jag + halva ansvaret i hemmet med precis allt med. Vet att det ska vara självklart men vet också att det tyvärr är långt ifrån självklart i många familjer! 

– Jag och mannen är så sugna på en resa till London! Var bokar man bäst och billigast!? Är det värt att resa via exempelvis Ving eller är det värdare att boka allt separat? Ser ju såååå fint ut där vid jul och hade varit gosigt med en liten weekend dit!

Lite bilder från andra ställen än Sverige!

– Har ni några nyårslöften!? Jag kör ju aldrig på några löften då jag tycker att det enbart lägger onödig press men jag har som mål att verkligen SOVA mer, dricka ännu mer vatten, mindre skärmtid, mer kvalitetstid med barnen, vistas mer ute, bygga carport (10 år senare, haha), göra två resor med hela familjen, bli gravid igen (på tal om förra punkten) osv osv. Kan skriva en längre lista om ni vill där jag fördjupar mig lite mer i alla punkter + skriver upp alla som jag inte nämner här med. Har ni några mål/löften? Dela gärna med er!

Hoppas för övrigt på att få fira nyår med bästis med familj i år!! <3 Kul för både oss och kidsen!

– Måste avsluta med att visa en bild på en liten tomte från ett samarbete vi filmade i helgen! Gulleplutt!

Kommentarer

  1. Elin

    Rekommenderar inte knipkulor efter FL om man upplever problem!! Be om remiss till Fysio istället! Många är tyvärr överspända där nere fast man själv inte vet om de och då gör knipövningar osv allt värre. Något att tänka på!

  2. Maja

    Jag är nyfiken på hur du resonerar kring flygresor och klimatet? Själv flög jag senaste gången för åtta år sen och kommer antagligen aldrig att göra det igen, kan inte se hur det är förenligt med en hållbar framtid för mina barn.

  3. Josephine

    Har också sett serien Stalker, fick gåshud och kalla kårar av det. Har du själv varit med om något liknande under din tid som singel? Jag dejtade en kille en gång och när jag ville avsluta relationen så var han på mig mig i 6 månader, slutade med att jag fick byta nummer, ta bort sociala medier och flyttade. Nu lever jag inte kvar i den staden där det hände och har fått börja va i fred

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish