Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Grön smoothie

Min godaste gröna smoothie kommer här mina vänner!! Höftar bara ingredienser men ni måste prova! Tips är att ta mer av det ni gillar mest i ingredienslistan så blir den ju god, haha =)

Du behöver:

– Spenat

– Mango

– Ingefära

– Banan

– Ananas

– Avokado

– Passionsfrukt

– Kokosvatten

MIXA OCH NJUT!!

Kommentarer

  1. Nathalie

    Har du slutat svara på kommentarer? Minns att jag tyckte det var så omtänksamt och genuint av dig förr, du var den enda som svarade på kommentarer av alla bloggare. Skulle nog säga att många här uppskattar att du hellre svarar på kommentarer än att klämma ut ett extra inlägg ☺️

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler
Stylewish - Influencer hosting