Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysigt just nu:

– Att vi eldar i braskaminen hela tiden. Det är en DRÖM! När mannen har lämnat kidsen på skolan och förskolan så drar han alltid igång elden och att få komma ner till värme är magiskt. Finns inget jag uppskattar mer än denna braskamin när det kommer till saker i hemmet under vinterhalvåret. Går också från att vara typ 19 grader och superkallt till cirka 25-27 grader vilket för många kanske känns som för varmt. Men för mig är det alldeles perfekt och så gosigt.

– Vi körde den där ritleken igår där man ritar en gubbe men att varje person gör var sin kroppsdel. Superkul tyckte både vi och barnen. Och något som jag tycker är så roligt med både barnen och min man är att dom alla är SÅ bra på att rita!? Jag är riktigt jäkla kass på det faktiskt, hehe. Men det är kul att se deras små konstverk.

– Vi har inhandlat barnens kalendrar för december och det blev choklad/godiskalendrar till dom båda. Dom fick faktiskt välja fritt i år och tyckte att det var så roligt att välja och vraka. Fanns kalendrar med leksaker, böcker och godis och båda valde faktiskt det sistnämnda. Helt okej ändå med en liten godis om dagen för att räkna mer till dagen med stort D. Jag vet två som inte kommer att behöva bli väckta till skola/förskola under hela december iallafall 😉 Tre bilder från vår lilla kvällstur på RUSTA där vi köpte dessa kalendrar: 

– Barnen på Jolies förskola hade gjort så fina lyktor här om dagen. Frågade om jag fick ta en bild och det fick jag =) så mysigt! Även Jason har lyktor på gång på fritids.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish