Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från kamerarullen

En liten kille som fick stå på ett berg av toapapper inne på Ica Maxi, haha.

Och en trött liten tjej som är grym varje morgon! Måste verkligen få skryta lite om mina stora barn som kliver upp utan minsta protest, klär på sig, borstar tänder, äter frukost, tar på ytterkläder.. Allt detta utan minsta gnäll! Så imponerad över hur stora dom har blivit och dom är så otroligt mycket duktigare än vad dom faktiskt behöver. Tappar hakan många gånger över hur grymma dom är. För det mesta flyter verkligen allt på så bra helt utan konflikter genom att vi kompromissar, pratar och kommer fram till saker tillsammans. Så lite bråk och tjafs just nu och senaste månaderna.

ÄLSKADE UNGE <3 Detta söta set från Nike köpte vi faktiskt till honom när jag var gravid. Och nu kan han liksom ha det!? Tiden går så snabbt.

Inte bara pappan i huset som gillar mina smoothies. Kenzo älskar!

Min drömman!

Haha, åh! Glömt att lägga upp denna bild här på bloggen. Här var vi på väg ner till Stockholm mitt i natten och stannade för att tanka och byta blöja. Kenzo var såååå glad och taggad som ni ser. Riktigt lyckopiller är han!

Fått så fint hår som alltid hos bästa Emelie! Är så nöjd och känner mig väldigt snygg i det ljusare.

Hjälper mamma med tvätten. En lite rolig grej är att vi ändå har haft lite uppdelning här hemma på vem som gör vad när det kommer till städning, tvätt osv. Det är ALLTID jag som tvättar, viker allt och går ut med allt. När jag var bortrest sist så blev jag överraskad med att alla överfulla tvättkorgar var som bortblåsta. Vi får väl se om mannen börjar tvätta mer framåt eller om det var en engångsgrej 😉 Hur fördelar ni hemuppgifter? Delar ni upp eller gör båda samma sak? Måste dock tillägga att vi aldrig har pratat om vem som ska göra vad i hemmet. Det har bara fallit sig naturligt.

Har lämnat tillbaka bröstpumpen som jag har hyrt av BB nu efter ett par månader ihop. Det var verkligen på tiden och det var med blandade känslor. Kenzo är så stor nu och vill inte alls dricka mjölk ur flaska. När han är ensam med sin pappa så vill han bara äta mat, gröt, smoothie osv. Bröstmjölk och ersättning faller bort helt. Minns att Jason var precis likadan i den åldern! Som tur är så vill Kenzo iallafall amma om han får amma direkt från mig ;p Än så länge iallafall! Kommer att fortsätta tills han själv väljer att sluta precis som jag gjort med dom andra barnen.

Storasyster och lillebror!

Och en liten lillebror som har börjat upptäcka lekköket allt mer.

Tycker att Ica Maxi har så sjukt fina kläder för barn! Ofta 3 för 2 med, supertips!

Testade kondenserad kokosmjölk för ett tag sedan till bananpannkakorna. Absolut tumme upp!

Två bilder från förra helgen när vi handlade lördagsgodis!

Kramkalas i kön på Subway!

Dessa kakor är så goda så jag vet inte var jag ska ta vägen, haha. ÄLSKAR! När jag var gravid åt jag typ en om dagen.. minst. ;p

En goskväll hemma i sängen. Äppelbitar, sovande bebis och Robinson på tv.

Vi har pratat så mycket om det där med skärmtid och bestämt oss för att vi måste bli bättre på att dra ner på den ÄNNU mer. Så istället för paddor, Nintendo, film, mobiler så kör vi nu lite mer sällskapsspel osv på kvällarna. Kan blogga mer om detta ämne framöver.

Kommentarer

  1. Fanny

    åh ja, snälla – ett inlägg om skärmtid och HUR man drar ner på den. vi försöker göra samma men det känns så svårt och kämpigt! alla fighter alltså..

  2. Mila

    Jag är så imponerad över hur bebis kan sova för natten medan ni myser i sängen med fika o tv. Hur lyckas ni?! Jag vågar knappt röra mig ur sängen när min 10 månaders somnat haha 😂 Kan tillägga att det är vår första bebis.. kanske därför vi tippar på tå! Tack för en fin blogg.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish