Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helgen

Helgen har varit fin och lugn. Vi kom ju hem från Stockholm i fredags och har passat på att sova ut och vila massor.

Var iallafall på 30årsfirande för min mans vän! Kenzo var med och skötte sig exemplariskt. Han hade enorma mängder energi som vanligt och kröp runt i alla korridorer, hoppade mellan famnar för gos och bus, åt en stor portion mat och vägrade sedan sova fast han verkligen behövde. Lyckades natta honom på mitt bröst till slut men det tog sin lilla tid. Vi har iallafall världens nöjdaste, goaste pojke och jag älskar att man kan ta med honom överallt. Han är så social, älskar människor, är (typ) alltid glad och sprider så mycket av sin glädje till andra. Min älskade, lilla Kenzo <3

Vi firade såklart vår älskade pappa här hemma på fars dag med hans favoritfrukost. Och så fick han en present med. Kan visa nu i dagarna om han har på sig den. Tanken var iallafall att jag skulle överraska med frulle på sängen men Kenzo bestämde sig för att ta sovmorgon och vi vaknade allihop vid 11 (!?!??!). Hur sjukt!? Hade ställt larm om jag visste detta men tänkte att lillgubben kommer vakna vid 07-08 som vanligt och väcka mig så att jag kunde smyga upp och fixa frukosten ;p Så blev det inte. Bättre lycka nästa år! Det ni ser på bilden nedan är iallafall det bästa pappan vet att äta på morgonen. Smoothie på vaniljyoughurt, mango, jordgubb, apelsinjuice och banan + äggröra stekt i smör med creme fraich, västerbottensost, örtsalt och peppar, vita bönor i tomatsås med timjan, stekta grönsaker och lite persilja på toppen bara för att det ser finare ut =)

HUR gulliga är inte dessa kläder!? Smäller av!!

Vi har en riktig liten klättrare här hemma. Han har inte knäckt gå-koden än men han står stadigt under längre stunder helt utan stöd nu. Blir spännande att se när han får för sig att börja gå!? Av min erfarenhet så händer det bara sådär lite plötsligt när man minst anar det. Älskar att följa kidsens utveckling. Skulle kunna skaffa 10 barn till enbart för att få hänga med i alla steg. Något som jag gjorde som förstagångsmamma som jag ångrar är att läsa för mycket om när barn ska kunna vad. Minns att det gav mig en sådan stress! Varför gör man så!? Jason var ju som ni vet väldigt sen i talet och det oroade mig också mycket. Spenderade mycket tid till oro och mindre tid till njuteri. Ångrar det SÅ mycket idag. Borde bara ha njutit, njutit, njutit. Alla barn är olika och utvecklas olika. Det finns liksom ingen ram för när saker och ting ska hända. Absolut på ett ungefär men ni förstår nog vad jag menar! Denna gång läser jag ingenting och NJUTER bara istället av min bebis. Njuter, njuter, njuter. Och det är så förbannat härligt.

Kenzo fick låna storasysters mössa, haha. Hur gullig!?

Något som inte ser mycket ut för världen men ÄR så otroligt gott är kikärtor som man blandar med lite creme fraich och pesto med smak av soltorkade tomater. Pressar i citron, saltar och pepprar. Äter med ris och typ broccoli. Vi är besatta! Bästa slänga-ihop-middagen när man har noll ork, noll energi och noll matlådor i kylen.

Hittat en ny favvo bland naturgodiset och det är dessa karamellmandlar med lite salt i. Dom är gaaaaalna!! Har sådana cravings på dom så det är inte klokt. Tips, tips!

Stora bilen har fått sig en in och utvändig tvätt och lilla bilen har sålts vidare till en ny ägare. Känns skönt att bara ha en bil att tänka på ett tag framåt. Vi behöver faktiskt bara en som det ser ut idag.

Myskväll med min västa vän! Ostbricka, pepsi och YouTube! Kan inte önska mig något annat.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish