Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon måndag!

Och hej på er <3

Hoppas att allt är bra med er! Jag hade en jättejobbig vecka förra veckan i väntan på besked efter min magnetröntgen som jag gjorde. Fick svar i fredags att allt ser bra ut och det var en SÅ skön och fin känsla. Blev helt tårögd. Jag har ju haft rätt jobbiga smärtor sedan i juli och varit på mängder med läkarbesök, lämnat prover, blivit känd och klämd på osv osv.. Något som däremot är jobbigt är att man inte hittar något som är fel. Så det är ju mest troligt något muskel eller nervrelaterat. Är ett område på höger sida om naveln som smärtar rätt illa. Ska prata med läkaren i telefon igen idag för att se vad vi landar i och hur vi ska gå framåt. Blev hur som helst otroligt, otroligt lättad att det inte var något allvarligt. När man går och väntar på svar hinner man verkligen tänka både det andra och det tredje.

Ny vecka iallafall och denna dag kickar vi igång med detta: 

– Jobb! Vi ska filma en kampanj utomhus bland annat. I vårt fina, snöiga Umeå.

– Gym! Gud, har varit så dålig på att träna nu på slutet men ska ta mig iväg varje dag denna vecka hade jag tänkt.

– BVC med Kenzo! Efter lunch är det dags att väga och mäta min minsting. Ska bli kul att se hur mycket han har gått upp. Inte så mycket gissar jag på då han är oooootroligt aktiv och rör sig exakt varje sekund som han inte sover, hehe.

Hänga med bästis och hennes barn en stund. Ska försöka hämta ungarna tidigare så att vi hinner ses allihop.

– Tvätta och städa badrummen + dammsuga. 

Får se om vi hinner få in något mer i dagens schema. Måndagar är mina favoritdagar för då kommer dom stora kidsen hem. Vi saknade dom faktiskt så mycket att vi åkte och hälsade på under gårdagen. Kan säga att Kenzo blev ööööverlycklig över att få träffa storasyskonen!

Önskar er en fin start på veckan. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish