Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bilder från Stockholm

Vi var ju i Stockholm en natt och här kommer lite bilder från vårt besök!

Gos med pappa i hotellsäng tackar man inte nej till =) Mina killar!!! <3

Bästa jag vet. Kärleken mellan dessa två alltså. Det finaste jag har fått ge min bebis är världens bästa pappa. Vet att han kommer att göra allt för honom, alltid.

Så gosigt hotellrum!

En viss liten herre fick smaka smörgåsrån för första gången. Med smör! Gud vad han åt och tyckte att det var gott, haha. Vi måste köpa hem det i veckan.

Passade på att kila in i lite butiker och mannen fick sig en ny jacka.

Åt lunch på Mahalo som absolut är ett favoritställe! Älskar att allt är veganskt och OTROLIGT gott. Varit en favvis sedan 2015 typ.

Vinkade av mina killar och gick på event i Lykos nya butik på Drottninggatan! Så roligt och så fint styrt av dom. Träffade massor med gamla och nya ansikten. Jag är ju verkligen inte en influensisk influenser om jag får säga det själv och känner absolut inte att jag passar in eller hör hemma med resten av skocken ;p Men det var supertrevligt! Dom flesta som jobbar med sociala medier är faktiskt otroligt snälla och hjärtliga av min erfarenhet.

Blev upphämtad senare under kvällen och vi begav oss mot Uppsala där vi skulle spendera natten och nästkommande dag!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish