Gabriella Joss Gabriella Joss
OkategoriseradeSkönhet

Laser omgång två

Jag har ju börjat lasra mig igen med förhoppningen att nu bli av med håret för alltid! Och det tror jag absolut att jag kommer då min vän har en extremt kraftfull och bra maskin på sin salong. Efter två behandlingar så hade SÅ mycket hår försvunnit (var exempelvis helt len där nere, iiiih så underbart) och nu efter min tredje behandling har jag höga förväntningar, hehe. Ska bli så kul att se hur mycket (eller ja, lite!?) hår jag har kvar på kroppen om ett halvår! Älskar att det går så snabbt och att resultatet faktiskt syns och märks såhär otroligt fort. Är så peppad!

Jag la ju cirka 50.000 på laser för ett par år sedan men när jag blev gravid med Kenzo så kom ALLT tillbaka. Jag blev i princip garanterad att jag skulle bli hårfri på ett år och en hel del försvann men absolut långt ifrån allt.. Så tråkigt! Har fått förklarat för mig att vissa maskiner inte är så kraftfulla och kan reducera håret och typ skada hårsäcken men att den till slut återhämtar sig ändå och då växer hårstråt ut igen.

Något som jag har reagerat på nu efter min tredje graviditet är alla skäggstrån. Alltså HERREGUD vad glad jag är att denna laser som jag kör nu faktiskt fungerar. Kul att se ut som jultomten i jul liksom 😉 Nej, men hormonerna gör ju verkligen sitt och jag vet att jag är långt ifrån ensam att få hår på väldigt oönskade platser under/efter en graviditet. Har verkligen fått mycket mörka, grova strån och hade absolut inte orkat typ noppa eller raka min haka resten av livet!? Får panik av tanken. Tacksam, tacksam, tacksam för lasern!

Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag skrivit 100 gånger att jag är så otroligt hårig. Älskar det på ett vis just för att jag har tjockt hår, tjocka mörka bryn, långa, mörka fransar osv.. Men hatar det också just på grund av kroppsbehåringen ;p Återigen supertacksam för min fina vän som har en otrolig salong och är fantastisk på det hon gör och att möjligheten till att göra just laser finns! Litar på henne till 10000% med min kropp, mitt ansikte, ALLT! Det var även hon som räddade min hy från acnen när den var som värst. Älskar henne, älskar lasern, älskar salongen <3 <3

Detta är inget samarbete och jag betalar för alla behandlingar men behöver ni hjälp med hårborttagning eller acne eller vad det än kan vara så rekommenderar jag från mitt hjärta Leila på Systra Mi!! Hon är OTROLIG på det hon gör och det bekräftar även alla recensioner om henne som andra skrivit med. Har gått till henne i flera år nu (som betalande kund så inget samarbete som sagt) och kommer aldrig gå till någon annan!

Kommentarer

  1. Nathalie

    Jag vill inte vara en glädjedödare men om du vill bli gravid igen så är det smartare att spara pengarna och göra detta efteråt.
    Vi alla har vilande hårsäckar (under huden som inte tas bort nu när du gör laser) men som kommer aktiveras igen när du genomgår din graviditet med alla hormonförändringar.

    Därav fick du tillbaka allt hår med Kenzo. Detta borde din vän veta & informera dig om.
    Kram

  2. Hanna

    Jag gör också laser. Men enligt hon jag går hos så är det mycket hormonerna som styr om hårsäckarna blir aktiva igen. Därför kan man efter t.ex. en graviditet få tillbaka håret igen, trots laser. Och så måste man börja om igen. Samma gäller vid andra typer av hormonförändringar t.ex. klimakteriet mm.

  3. Anne

    Sätter du istället in 50 000 kr på en indexfond så har du visserligen kvar dina strån men statistiskt kanske 700 000 kr efter 20 år!

  4. Lina

    Vad är det för typ av laser? vet du vad den heter? Jag har själv samma problem o behandlar mig med cellox20. tacksam för svar 🩷

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish