Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Just nu:

– Bagageluckan på vår stora bil har slutat fungera och går inte att öppna. Av denna anledning kan jag tycka att det är rätt jobbigt att allt nu för tiden har med teknik att göra. Man kan liksom inte slita upp bagageluckan som man hade kunnat göra på en äldre bil. Sista gången den öppnades var när vi slängde återvinning i helgen. Hoppas på att få hjälp med detta i veckan! Nu är vår vagn inlåst där och den kan ju behövas, haha.

– Och på tal om bil så ska den lilla bilen som vi har säljas då vi inte behöver två just nu. Blir skönt att bli av med den i veckan! Nästa steg blir att kolla på en sjusitsig bil och vi är lite inne på en BMW X7 när det är dags. Vi behöver mer plats.

– Jag gjorde ju en magnetröntgen för min smärta i magen i fredags och allt från bukväggsbråck till nervskada och muskelskada har diskuterats. Ska bli skönt att äntligen få svart på vitt vad det är. Så länge det inte är något farligt så känner jag mig helt okej med vilket som. Jäkligt drygt att dras med kanske livslång smärta men hellre det än cancer eller något allvarligt liksom. Gissar själv på att det kan vara någon form av skada i bukväggen efter graviditeten då jag tidigare (som ni kanske redan vet) har haft navelbråck efter mina tidigare graviditeter och opererade ihop magmusklerna för 2,5 år sedan. Vet faktiskt inte om jag är redo att lägga mig under kniven igen OM det är någon form av bråck i bukväggen.. Borde få svar i veckan iallafall och jag är faktiskt väldigt nervös och lite orolig. Jag tänker ju alltid det värsta om allt när det kommer till sjukdomar så håll tummarna för mig.

– Och på tal om saker som gör ont i kroppen! Vaknade upp med väääärldens låsning i bröstryggen igår. Ni vet en sådan där låsning som göra att man inte ens kan lyfta upp armen, vrida på huvudet eller ta ett djupt andetag. Ska till naprapaten nu på morgonen och få hjälp med detta. Jag liggammar ju och ligger i samma, stela position hela natten i princip. Hade samma problem med låsningar och smärtor av nattamning med dom andra kidsen och det är fasiken inte enkelt att vara mamma alltid. Men vad gör man inte för dom små liven? ;pp

– Har haft dessa örhängen ett bra tag nu men glömt att visa! Blev så nöjd med att byta ut alla mina små ringar till lite större i olika modeller.

– Beställde hem så fina vantar till alla barn! Dessa är verkligen super om man bor här i norra Sverige och behöver VARMA vantar som är enkla att ta av och på, går att tvätta, har reflex. Dom har allt helt enkelt. Fina är dom också! ”Tornedalsvantar” heter dom om ni vill googla upp. Men supertips verkligen!

– Något som jag har längtar efter är häng med min bästis och vi var snabba med att mötas upp efter att jag hade kommit hem! Köpte i vanlig ordning hallonpaj med mjukglass i Max drive-in och satt och babblade i bilen ett tag.

– Hade en otroligt mysig söndagsmiddag igår med hela familjen! Älskar att helglyxa med dom bästa jag vet.

– Och alltså denna pojke är OTROLIG!!! Älskar så det gör ont i hela kroppen. Tänk att jag fick bli mamma en tredje gång ändå. Så tacksam och lycklig för det. Något som livet har lärt mig gång på gång på gång är att man aldrig ska säga aldrig. Alltså verkligen aldrig. Får ibland rysningar av obehag när jag tänker på att jag skulle sterilisera mig samma månad som jag träffade min man. Och det sjuka var att anledningen till steriliseringen var att jag inte ville bli kär, glömma bort att jag inte vill ha fler barn och bli gravid ;p Och så hann det ju bli innan min plan gick igenom. Men bättre än så hade det ju inte kunnat bli heller!

– Lagat bebbemat under fredagskvällen (ja, det är sådant man gör på fredagskvällar som mamma, haha) och denna gång blev det laxpasta med zucchini, ärtor, dill, grönsaksbuljong, creme fraich och lite annat smått och gott. Det är så enkelt att göra egen barnmat och nästan ett måste nu med tanke på att en burk i butik kostar typ 20:-!? Kenzo äääälskar för övrigt all hemlagad mat och det är ett bra betyg tycker jag. Han skriker mellan tuggorna för att det inte går tillräckligt fort innan han får nästa sked, haha.

– Och har fått frågan på instagram om vi inte har börjat ge honom bitar och JO nu har vi det! Han äter mycket bitar men vi ger också mixad mat. Så vi kör både och + att han ammar massor fortfarande. På bilderna nedan var vi ute och åt och en av tallrikarna är min och en är hans.

– Fick så mycket gjort i helgen trots alla kids hemma och full rulle. Igår kväll gjorde vi ett rejält ryck och mannen redigerade hela kvällen, jag gjorde mitt vid datorn och sedan städades det för glatta livet, toaletter skurades, golv skrubbades, barnens rum rensades.. Jätteskönt att vakna till ett rent hem. Nu när jag ändå pratar fix och städ.. Jag somnade med Kenzo mitt på dagen i fredags. Var helt slut efter resan hem under torsdagskvällen. Vi hade precis varit och storhandlat, hämtat paket och hemmet var i totalt kaos. Tanken var bara att jag skulle natta bebbe och sedan gå ner och fixa och dona. Men ja, jag somnade. Vaknade några timmar senare till att mannen hade fixat ved, kört kaminen länge så att det var varmt och gosigt i hela huset, tänt massor med ljus.. Han hade också stökat bort allt vi handlat, alla paket vi hämtat, packat upp min väska från Cypern (jag hatar att packa upp så hade ångest inför det, haha) och städat hela nedervåningen. En sådan handling kan göra mig så varm och bara… lycklig. Är ju så självklart att ta hand om varandra men efter att ha varit ensam med bebis i åtta dagar och sedan ändå packa upp MIN väska tycker jag bara är fint. Blev väldigt, väldigt glad. Kunde spela UNO med Jolie hela kvällen istället för att packa upp väskan.

Kommentarer

  1. Sara

    Vad har du för drömman som låter dig resa iväg och tar hand om allt hemma för att när du kommer hem även tillfredställa dig i sängen osv. Håll hårt i honom.

    1. Jenni

      Tänkte att fortsättningen efter” för att när du kommer hem även..” skulle vara typ tar hand om dig så fint, eller fixar så mycket för dig eller liknande, så läser jag ”Även tillfredsställa dig i sängen” Vad är det för kommentar? Så märklig 😅🤮

      1. Alexandra

        ja gud vad hemskt att deras förhållande funkar så bra. Hon gör precis detsamma när han tex åker på sina fiske semester. men det ska vi inte snacka om för det bara så de ska va eller? Men att han bemöter henne och kompromissar på samma vis som hon gör för honom ska man höja ögonbrynen för? och det sistnämnda, vet inte ens hur det var relevant till detta. bara en osmaklig kommentar helt ärligt.

  2. Mia

    Har stort bråck på diafragman. Går ej äta stora portioner eller lyfta vikter men jag gympar i stället. Men har faktiskt inte haft ont på länge. SÅ skönt. Ha en fin vecka. 😊

  3. Sanna

    Låsningar är hemska!! Jag har det kroniskt pga en sjukdom jag har. Kan ha uppemot 5 låsningar samtidigt i bröstryggen. Har lärt mig o få loss de flesta sj. Men ibland måste jag gå till sjukgymnast. Förr fick jag gå minst en gång i veckan. Men usch, det gör så ont när man får låsningar😔

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish