Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er. Näst sista dagen här börjar nu och jag är verkligen inne i ett sådant semesterlunk. Men längtar faktiskt hem till jobb, barn, vardag, rutiner igen. Saknar min säng, min man och barnen sååå mycket!

Bästa med resan: 

– Väldigt mysig tid med en fin vän!

– VÄRMEN!!! Och solen! Älskar!!

– Kravlösheten. Det är verkligen speciellt att kunna koppla bort allt ansvar som trebarnsmamma för en stund och bara fokusera på sig själv. Inte behöva vara på sin vakt över huvud taget. Väldigt skönt ibland.

– Att få all mat lagad och serverad. Inte behöva städa efter sig.

– Att jag har sovit mycket! Jag har verkligen legat back på sömnkontot och det har varit så skönt att sova ostört och mycket.

– Har släppt allt som har med utseende att göra. Framgår kanske inte på dom få bilderna ni ser men har så lite smink, skitigt hår, håriga ben ;p SÅÅÅÅ skönt för en stund. Sedan gillar jag ju att hålla på med mitt utseende men denna vecka har det varit skönt att bara inte bry sig alls.

– Att uppleva ett nytt ställe! Har faktiskt aldrig varit på Cypern förut. Känns lite som en blandning av Grekland och Gran Canaria enligt mig.

– Semester. Att koppla bort jobb för en stund har varit jätteskönt. Har med mig datorn och sitter lite vid den men tar det mest bara lugnt.

– Att uppskatta det man har hemma <3 Allt från min familj till mitt hem till ja.. Min vardag. Jag älskar min vardag och vårt liv. Och det blir jag verkligen påmind om när jag är ifrån det såhär.

– Att jag inte har behövt pumpa så mycket mjölk utan har kunnat njuta mer av dagarna än ex. min förra resa utan Kenzo. Brösten vande sig snabbt vid att bebbe inte behövde mjölk och det sinade rätt snabbt. Vet att det kommer komma igång igen samma sekund som jag landar i Umeå och det är ju bra! Men det är skönt att slippa pumpa som en galning här borta.

Sämsta med resan: 

– Alla myggbett. Alltså gud vad jag har fått bett och jag är otroligt känslig för just insektsbett! Glömde att ta med mig allergitabletter också såklart så har stora bölder här och där som kliar och svider sönder.. DIREKT solen har gått i moln så har myggorna hittat mig. Dom dras verkligen till mig också, haha. Det är så typiskt.

– Min mage. Har haft sådan orolig mage hela resan. Kan vara allt kaffe jag har druckit men kan ju också vara den klassiska semestermagen. Har rätt känslig mage så direkt jag viker av från mina rutiner när det kommer till mat, dryck osv så ballar den gärna ur. Är därför rätt noga (som ni vet) med vad jag äter hemma i vardagen.

– Träningen! Det är något jag verkligen längtar efter. Finns ett litet gym här på hotellet men det har varit fullt av folk dom få gångerna jag tagit mig dit + att det såklart absolut inte är samma utbud av maskiner osv som hemma.

– SAKNADEN! Mina amningshormoner gör ju att jag saknar ihjäl Kenzo. Speciellt på kvällarna. Skulle kunna göra vad som helst för att få ha hans varma, gosiga kropp nära. Saknar såklart mannen och dom andra barnen jättemycket med men det är något särskilt med saknaden efter sin bebis när man är relativt nybliven mamma. Eller ja, jag är ju inte nybliven mamma då jag har större barn med men ni fattar nog vad jag menar.

Kommer faktiskt inte på fler negativa saker men saknaden har absolut varit det värsta! Vi har haft en jättefin resa med mycket återhämtning och vila. Och vädret har hittills verkligen varit otroligt mycket på vår sida. Har inte mycket att klaga på.

Köpte en ny bikini här igår för hade inte med mig tillräckligt många ;p När jag var i Rhodos så hade jag med mig typ 11 bikinis och använde cirka 3 av dom! Nu när jag valde att inte packa med så många så har jag istället känt ett behov av att ha olika. Varför är det alltid så!? Känns som att jag alltid lyckas packa fel oavsett om det är för mycket eller för lite av något.

Besökte Nissi Beach igår igen och njöt av den vita stranden och det klarblå vattnet!

Lite mer ananasjuice såklart!

Åt lunch!

Och drack islatte med glass i. Så gott!

Till något helt annat! Nu på slutet har jag verkligen tänkt mycket på ett fjärde barn. Jag tycker att det är så otroligt mycket hemskheter som händer i världen och jag tycker även att Sverige spårar ur mer och mer. Det känns så hemskt och fel att sätta ett till barn till världen när det ser ut som det gör.. Detta lyftes på instagram i en frågelåda som jag hade häromdagen och då var det några som kontrade med att skriva ”jag ser det helt tvärtom att dom barnen jag/vi sätter till världen kommer att kunna göra en skillnad” och det tyckte jag var så fint. För så är det ju också och det är ett helt annat sätt att se på det. Men tanken på hur vi kommer ha det i Sverige om 20 år med tanke på hur vi har det idag skrämmer mig som sagt. Hur ser ni på det? Hur känner ni som är gravida just nu? Jag har funderat mycket på det kan faktiskt tänka mig att gå igenom en till graviditet och få en fjärde bebbe. Gärna så snart som möjligt för att ha nära mellan Kenzo och bebis. Om det ens går såklart! Är vääääldigt ödmjuk när det kommer till att få barn, det är verkligen inte en självklarhet att det går. Men OM det går så hade jag velat ha tätt mellan dom minsta. Anledningen till varför dessa tankar har kommit lite nu på slutet är för att min mens kom tillbaka för första gången efter förlossningen för ett par veckor sedan. Och att den är tillbaka innebär ju att jag återigen är fertil.. =)

Nu ska jag fånga näst sista dagen här i Cypern. Puss och kram på er/G

Kommentarer

  1. Emmahlk

    Hej Gabriella,

    Följt dig länge och du är en inspiration i mycket. Såg den lila/rosa bikinin på din blogg igår, och blev förälskad. Finns det någon chans att du är kvar utomlands och jag kan swisha dig för en, alternativt att jag kan köpa dig din? Tror att vi har ungefär samma storlek.. Förlåt för tokig fråga men känner mig helt desperat 🫣

    Kram Emma

  2. Johanna

    Vore roligt om du kunde dela med dig av hur dina vardagsrutiner ser ut. Typ en typisk dag i ditt vardagliga liv, både när du har stora barnen hemma och utan. Typ när du går upp, morgonrutiner, en typisk ”vanlig” dag och kvällsrutiner 😍🙏🏼

  3. Andrea

    Jag tror vi är ganska rökta överlag, se bara på hur isarna smälter och hur vi förgiftar vår planet. Så lev nu, vill du ha fler barn, skaffa det. Du gör absolut inte barnen en tjänst som sätter dom till livet att vända på hur vi lever idag och rädda planeten men vill man kan inte tänka så heller. Den dagen allt ballar ur helt får man ta beslut om kollektivt självmord eller något haha. Det behöver ju inte ens bli så illa. Skaffa en till bebis ni 🙂

  4. Nio

    Fast enligt all forskning så går världsläget framåt, både i krig och fattigdom. Folk blir mättare, mindre sjuka, har renare vatten osv osv.. Lätt att glömma hur mycket framsteg mänskligheten gjort sedan början på 1900-talet.. Tyvärr kommer det nog vara svårt att utplåna alla hemskheter, just för att vi är människor med olika tyckande och tänkande.

    1. A

      Du verkar ha missat mycket. Har du missat kriget i Gaza just nu? Så nej världsläget går verkligen inte framåt. Snarare BAKÅT. Där ett folkmord sker och man bland annat använder SVÄLT som vapen.

    2. Mia

      Fast att skapa krig och oreda för man tänker olika kan man ju inte skylla på. Hatiska skitterrorister vill bara rasera och döda. Hemskt är det. Och helt ocivilicerat.

  5. Emelie

    Innan kriget kom till Ukraina så ville jag ha flera barn, men efter allt prat om kärnvapen och försämrat säkerhetsläge i Sverige så vill jag inte sätta fler barn till denna värld. Jag har redan sån stark ångest redan nu hur jag ska kunna skydda mina barn vid eventuellt krig här.

  6. Rebecka

    Var på ayia napa förra sommaren och älskade det! Maten, naturen, vattnet, allt. Vill åka tbx med bebis nån gång men först blir det Grekland nästa år:)

  7. Mia

    Hade varit kul om du visade lite mer foton på naturen etc på Cypern. Har varit på semester i Larnaca. Men skulle inte åka dit igen. Men badet var ju fint men stenstrand gillar inte det. Tycker mer om mallorca eller Italien och Spanien. Är inte alls sugen på vinter. Men som tur plusgrader och ingen snö i Stockholm. Ha det fint.

  8. M

    Jag kan förstå dina tankar med tanke på krig, gäng osv. Men samtidigt känner jag att jag vill göra det jag önskar i mitt liv. Ska jag låta terror osv ta det beslutet åt mig. Den makten ska de inte ha. Jag ser det också så att jag sätter barn till världen med värderingar som kan bidra till en bättre värld. En bättre framtid. Så hoppas man ju att man lyckas i det som förälder 😁Jag väntar själv barn 4 och 5 nu.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish