Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Måndag

Hej på er finisar!

Hoppas att ni mår bra! Jag mår bra och befinner mig i Cypern för lite semester och en break från vardagen. Väldigt härligt. Men längtar hem massor till mina barn <3 <3 Får små uppdateringar hemifrån hela tiden och längtar efter att hålla dom i min famn, deras små andetag när dom sover och deras varma kramar. Deras skratt med.

Tänkte ofta på alla barn som inte får somna tryggt just nu.. Och på alla föräldrar som inte kan skydda sina barn. Världen är så fel och livet är så EXTREMT orättvist. Jag lider verkligen med ALLA oskyldigt drabbade.. Jag har så ont i hjärtat och känner mig så privilegierad som har barn som får somna tryggt, vakna tryggt, mat på bordet och inte behöver fundera på något mer än att vara just barn. Jag känner mig lyckligt lottad över att mina barn är i säkerhet och välmående. Och jag lider så otroligt mycket med alla som inte är i samma sits.. Vet inte ens vad jag ska skriva och det känns så konstigt att ens skriva ”vanliga” blogginlägg och fortsätta livet som om ingenting har hänt. Aja.. En sjuk händelse här var att det plötsligt (mitt i natten) började låta som en riktig skottlossning utanför vårt hotell. Vi blev superrädda och flög upp ur sängarna för att kolla ut från balkongen. Många andra som bor här gjorde samma. Till slut gick vi ner i receptionen och frågade och det visade sig att det bara var fyrverkerier för att fira Halloween. I den rädslan så insåg jag att detta är mångas verklighet precis just nu.. Att höra dessa ljud och veta att det inte är fyrverkerier utan något helt annat. Och det gjorde så ont. Nej, jag saknar ord.. Jag tänker på ALLA oskyldiga offer och framförallt barn och föräldrar. Det smärtar mig något enormt och jag kan inte ens föreställa mig hur deras verklighet ser ut. Hur vidrig den är..

På torsdag åker vi iallafall hem igen men fram tills dess ska vi försöka njuta. Här är det 30 grader varmt och sol. Hemma är det minusgrader och snö, haha.. Får passa på att ta vara på dagarna till max nu för sedan är det vinter som väntar ett bra tag framåt =)

Lite bilder från dagarna här såhär långt! Det slår mig att jag knappt har fotat när jag går igenom kamerarullen.

Hotellfrulle varje morgon är lyx! Älskar pannkakor utomlands. Tycker att dom är extra goda.

Är besatt av kokosvatten här! Dricker det hela tiden och får i mig en liter väldigt snabbt. Perfekt källa för vätska när man börjar tröttna på vanligt vatten. Och det håller sig svalt i värmen till skillnad från vattnet vilket är väldigt trevligt.

Outfit dag ett. Älskar virkade kjolar över bikinin!

Solnedgångarna här är ju helt otroliga!

Även frukterna är HEEEELT otroliga! Wow!

För att inte tala om avokadon! Absolut den godaste avokadon jag har ätit i hela mitt liv. Ska passa på att äta många innan det är dags att åka hem. Så oerhört god!

Något annat jag häller i mig här utöver kokosvatten är ananasjuice. Tycker det är så jäkla gott.

Har hunnit dricka en drink också när vi var på Nissi Beach! Den var supergod. Men som ni vet så är jag inget superfan av alkohol.

Fin var den också! Älskar fina drinkar, hehe. Blir mycket godare att dricka då.

Blev en superfräsch sallad också på belugalinser, röd och gulbetor, tomater och getost.

Nissi beach var för övrigt en så fin strand!! Helt vit sand och klarblått vatten. Vi hängde där en hel dag och det blir helt klart en dag till innan vi ska åka hem till Sverige.

Har också besökt Blue Lagoon i dagarna. Wow så fint!! Och vi hade turen på vår sida med att det knappt var några där förutom vi. Vi satt på klipporna i flera timmar, solade och njöt av den fina utsikten.

Hann se en helt galen ödla med! Den var för det första jättestor och för det andra extremt aggressiv. Den var inte skygg alls och sprang inte och gömde sig utan hoppade istället mot oss, haha. Blev livrädd!

Sedan promenerade vi till busskuren längs med denna låååånga väg. Väldigt jobbigt att gå i tofflor denna bit + ännu längre. Tog en bild för att föreviga den superlånga promenaden.

Njutit mycket i solstolen! Eller i olika solstolar, hehe.

Kvällarna har sett ut såhär framför en film.

Lilla stranden utanför vårt hotell levererar också. Supermysigt!

Lite selfcare om kvällarna.

Det var dom bilderna.. Ska försöka fota mer den tiden vi har kvar här! Men har verkligen njutit och inte tänkt särskilt mycket på att ha kameran framme.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish