Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Innan vi åkte…

..Så gosade jag ihjäl denna lilla, stora bebbe. Min älskling!

…Och dom stora med såklart. Mitt lilla gäng och min triss i kärlek <3

…Jason och Jolie har ju sovit i samma säng sedan dom flyttade ut ur min stora säng. När vi byggde våningssängen så hade vi som tanke att dom skulle få sova i var sin säng för att få mer plats. Så det blev en 90-säng var. Slutade med att dom ville sova i samma säng ändå och trängde ihop sig på nedre planet. Med facit i hand hade vi alltså kunnat behålla den 120-sängen dom hade innan, haha.. Nu fick dom liksom 30 cm mindre istället att trängas på ;p För några veckor sedan började dom sova på var sitt plan i våningssängen och det har dom båda uppskattat – lite mer plats. En kväll när jag gick in i deras rum (dom låg i sov) så hittar jag plötsligt inte Jason på övre planet. Jag ser honom inte heller bredvid Jolie. Jag får panik och letar igenom hela huset för att sedan springa upp i rummet igen och hitta dom skavfötters, hehe. Dom brukade sova åt samma håll när dom tidigare trängde ihop sig i samma säng och därför tänkte jag inte ens tanken att kika om han låg med huvudet i fotändan.

…Saffransbullarna har gjort revansch och ingen är gladare än jag! Jag och mannen åt var sin sådan här om dagen hela förra säsongen som dom fanns.. Sjukt ändå! Men också sjukt gott.

…Var ensam med barnen och orkade inte laga mat. Blev IKEA och Kenzo fick äta sin första måltid där. Blev mos och plantbollar som för dom andra barnen och han älskade det!

…Har ju dragits med den där konstiga smärtan i magen sedan juli och var på ännu ett läkarbesök för det förra veckan. Kändes inte alls som att jag var hos läkaren utan som att jag var hemma i någons lyxiga hus vid älven. Så fina lokaler!

…Hade en halvdag med bästa vänner, gym och mat!

…Slängde ihop en snabb pasta på havregrädde, creme fraiche (paprika/chili smak), ärtor, haricots verts, tomater, massor med örter och det vi hade hemma där och då. Blev supergott!

…Fick se denna vackra himmel på väg till flygplatsen. Otroligt fint!

..Avnjöt en god räkmacka och chiapudding med chokladsmak + latte i väntan på planet som var typ tre timmar försenat..

..Fick se Umeå från luften! Älskar ändå min lilla stad.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish