Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej på er <3

Var hemma och vabbade igår så därav dålig uppdatering. Vabbar idag med faktiskt men blir nog sista dagen. Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag har så fruktansvärt ont på det där stället i magen. Igår kväll hade jag sådan värk där att jag blev kallsvettig. Har läkarbesök idag för detta och jag hoppas verkligen att jag kan få hjälp. Har ju som jag skrivit förr dragits med denna smärta sedan juli och det är så jäkla, jäkla drygt! Den infinner sig vid vissa rörelser och ibland inte alls. Ibland gör det jätteont utan att jag rör mig, oftast inte alls. Känns inte av när jag tränar magen och inte heller om jag spänner magen och känner på musklerna. Däremot kan jag slappna av och trycka in fingret på ett ställe i magen och där hugger det så illa att det ilar i hela kroppen och jag får tårar i ögonen. Usch.

Igår hade vi iallafall en mysig dag med bästisar på besök. Åt lunch, drack kaffe, åt bulle, barnen lekte. Min fina svärmor var här en stund också och jag tränade. Spenderade sedan kvällen till att städa huset och sedan blev det som sagt sängläge med min onda punkt i magen.

På torsdag åker jag till Cypern och hur fint är inte detta tredelade set som såklart får följa med i väskan?

En favorifrukost! Fröknäcke med smör, ost, äggröra, tomat, örtsalt, svartpeppar, timjan. Mhmmm.

Har köpt denna form för att kunna göra runda, små isbitar. Har en för stora runda redan!

I helgen var vi basketpäron och min stora, lilla kille spelade två matcher. Han kör fotboll, innebandy OCH basket nu. Blir mycket hämta och lämna på aktiviteter dom veckorna som vi har stora barnen.

Denna dryck i smoothie var SÅ god! Tips!! Även god som den är faktiskt.

Egentid i badrummet med varm choklad på kakao, havremjölk och honung. Och så grädde och kanel på det. Älskar hösten!

Och att bullar med saffran har börjat hitta sig in till butikerna gör mig ÖVERLYCKLIG!! Jag kan trycka en sådan här påse utan problem på tio minuter. Bästa jag vet! Jag gillar ju inte godis alls men är så svag för bakverk och allt som har med choklad att göra också.. =) Sen är min kärlek till saffran enorm måste jag säga.

Otroligt bra aktivitet vid vab – PYSSEL!

Min stora, lilla bebbe <3 <3

Lite bilder från när vi slog in Jasons presenter! Kenzo ville gärna käka upp allt presentpapper, hehe ;p Fick några frågor på instagram vad vi gav Jason i present och han fick presentkort på Hemmakväll, en fotbollsfigur, Mario-leksaker, kläder från Nike, pengar i Roblox, fotbollskläder, en ny ryggsäck till skolan.. Och så fick han ju kalaset som kostade cirka 3500:-. Förklarade faktiskt redan innan att han inte kommer få så mycket presenter av oss eftersom att det är ett dyrt kalas som blir som en present från oss. Nu inser jag dock att han ändå fick en hel del grejer utöver det ändå ;p

Jolies makeup-intresse fortsätter. Hon är så jäkla cool och har en helt egen klädstil, hårstil, stil på skor osv. Man får inte vara med och bestämma så mycket. Jason bryr sig fortfarande inte om kläder särskilt mycket och jag kan absolut lägga fram kläder till honom. Det funkar inte med Jolie utan hon ska bestämma själv.

Önskar er en fin dag. Stor kram/G

Kommentarer

  1. Elin 💕

    Hej fina! Kan inte du med en bild visa vilken punkt i magen du har ont? Jag har också haft så i MÅNGA år och sökt hjälpt ett ex antal gånger men de förstår inte varför jag har så ont :/ Är exakt på samma ställe varje gång, trycker jag ett finger där går jag itu av smärta. Mitt sitter på min vänstra sida lite snett från naveln. Kram E

    1. Mia

      Kan det vara tarmfickor? Dom ska ju ge ett besked varför man har ont. Själv har jag bråck på diafragman och värken kommer och går. Dom såg det på röntgen.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish